HI-A Walks
 

Wij zijn Simone en Christie en we staan hier in de tuin van Goys Genieten.

 

Filmpje of foto van ons samen in tuin Goys Genieten

Simone heeft de droom om van ’t Goy een blue Zone te maken en Christie heeft als passie mensen te inspireren en verbinden op het gebied van een gezonde levensstijl. Wij hebben elkaar helemaal gevonden en gaan hier in deze mooie omgeving gave dingen organiseren.

Te starten met de HI-A (Healthy & Inspiring Activities) Walk. Op vrijdagavond 2 oktober trappen we af!!! Jullie worden verwelkomd met een heerlijk sapje en een verantwoorde snack. 

Na een hele korte introductie en kennismaking, nemen we jullie 45 minuten mee op wandeling!!! Met draadloze headsets zodat iedereen of je nu voor- of achteraan loopt de inspiratietalk goed kan verstaan en geconcentreerd is op de boodschap. De sprekers die we in gedachten hebben zijn zeer inspirerend op het gebied van gezonde levensstijl. We komen heel snel met de programmering, maar het belooft wat!! Onze plannen zijn ambitieus.

Tijdens de wandeling door ’t Goy zijn er stops om even te genieten van de prachtige omgeving en om vragen te stellen aan de spreker.

Terug op de basis bij Goys Genieten na ongeveer 3,5 kilometer, zullen diverse ondernemers jullie verwennen en verrassen met lekkere hapjes, drankjes, muziek, boeken, cursusaanbod als yoga, mindfulness, reiki en je kunt leuke hebbedingetjes kopen.

Laat je verder inspireren, klets gezellig bij met je vriendin, partner of buurvrouw, wij leiden je kort langs alle aanbieders (Corona proef route), geniet van de muziek en/of ga op zoek naar leuke nieuwe contacten.

Heerlijk!

De HI-A Walks worden elke 3 weken gehouden op vrijdagavonden. Bij slecht weer wijken we uit naar een mooie binnenlocatie met voldoende afstand (COVID proof). Als het donker wordt, voorzien we jullie van verlichting.

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren