mth talks! 

 

3 november om 19:30 uur is het alweer tijd voor onze derde mth talks!

Met dit online concept brengen we actuele en relevante thema's onder jouw aandacht. Het onderwerp voor de volgende mth talks! is: 
 

"Werkgeluk binnen mijn organisatie"

Hebben jouw medewerkers zin om aan het werk te gaan? Grote kans dat ze werkgelukkig zijn! Maar wat is werkgeluk? De laatste jaren is er ontzettend veel onderzoek gedaan naar werkgeluk.

 

"Gelukkige werknemers blijven langer bij een organisatie werken, zijn minder vaak ziek, zijn productiever, creatiever en zorgen aantoonbaar voor meer omzet. Én een werkgelukkige organisatie trekt talenten aan waardoor het zoeken naar nieuwe medewerkers makkelijker wordt", aldus werkgelukexpert Eva van der Last


In 30 tot 45 minuten geeft Eva jou, samen met de volgende sprekerseen frisse blik  (en praktische tips) die jou en jouw onderneming kunnen helpen.

Zorg ervoor dat je er bij bent en meld je nu gratis aan voor de mth talks! op dinsdag 3 november om 19:30 uur! 

 

Vragen

Wij doen er alles aan om de (ingestuurde) vragen tijdens ons webinar te beantwoorden, daarom kun je jouw vraag meesturen met je aanmelding.

 

Kom ik zelf ook in beeld tijdens het webinar?

Tijdens dit webinar kom je niet in beeld. Je kunt dus lekker ontspannen kijken vanaf huis, op de bank of waar je je ook bevindt.