Van harte gefeliciteerd met je diploma!

 

Graag nodigen we je uit voor de diploma-uitreiking van de opleiding Creative Media and Game Technologies op woensdag 14 oktober 2020 op locatie Wijnhaven. We ontvangen je graag tussen 17.30 en 17.50 uur. De uitreiking start om 18.00 uur.

Op deze website kun je tot en met 7 oktober doorgeven of je wel of niet aanwezig bent bij de uitreiking. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn tijdens de uitreiking? Maak dan een afspraak bij de CMI Studentenbalie op locatie Museumpark om je diploma op te halen door te mailen naar cmi-balie@hr.nl

In verband met de huidige situatie rondom covid-19 zijn de groepen voor diplomering kleiner en mogen er geen genodigden mee. We zorgen voor een livestream zodat ouders, familie en vrienden thuis kunnen meegenieten van de uitreiking. Deze livestream is op de dag van de uitreiking te volgen via cmi-diplomering.hr.nl. 

Mocht je op de dag van de uitreiking toch verhinderd zijn of klachten ervaren zoals een (lichte) verkoudheid, hoesten etc.? Dan kun je je tot en met de dag van de uitreiking afmelden via de link in de bevestigingsmail. 

 

We hopen je te zien op de feestelijke uitreiking van 14 oktober!

 

Met vriendelijke groeten,Opleiding Creative Media and Game Technologies