Guardian360

Guardian360 is een Nederlands Security as a Service Software ontwikkelaar dat het Lighthouse platform ontwikkeld heeft. Via partners wereldwijd helpt Guardian360 organisaties om ‘in control’ te raken van hun informatiebeveiliging. Het platform ondersteunt niet alleen op de aspecten mens, proces en technologie: door de koppeling met risicobeheersing te maken kunnen organisaties bepalen wat te doen om security incidenten te voorkomen, te detecteren en de financiële schade te beperken.Technische aandachtspunten worden gekoppeld aan wetgeving en normen zoals de AVG, BIO, NEN7510, ISO27001, zodat organisaties ook ondersteund worden bij compliant zijn met deze wetgeving en normen.

Tesorion

Tesorion helpt organisaties bij de meest uiteenlopende vormen van cybercriminaliteit. Haar diensten variëren van het vergroten van awareness tot het volledig uit handen nemen van je cybersecurity door ons SOC. Tesorion biedt 24x7 specialistische dienstverlening, T-CERT. T-CERT levert direct ondersteuning wanneer je organisatie getroffen is door een cybersecurity-incident; oftewel specialisten op het gebied van digitaal forensisch onderzoek. Tesorion is een Nederlandse cybersecurity-expert met 160 experts en is een associate partner van het NoMoreRansom project. Daarnaast heeft Tesorion binnen het Microsoft Active Protections-programma de status van Threat Indicator Top Contributor bereikt.

Sectra

- 40 years in cybersecurity – 

Sectra is expert op het gebied van beveiligde communicatie en kent de uitdagingen die hier bij komen kijken. Sectra heeft door de jaren heen een hechte samenwerking opgebouwd met het Nationaal Bureau voor Verbindingsbeveiliging (NBV). Ze staan voor beveiliging die niet inlevert op flexibiliteit, mobiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Dit vindt u terug in de beveiligingsoplossingen, waaronder de Sectra Tiger. Hiermee kunnen overheidsfunctionarissen beveiligd communiceren over de hele wereld tot op het hoogste rubriceringsniveau.

Eurofins Cyber Security

Eurofins Cyber Security maakt deel uit van Eurofins Digital Testing, een wereldleider in end-to-end Quality Assurance (QA) en cyberveiligheid. We bieden een volledig scala aan cyberveiligheidsproducten en -diensten om aan al uw behoeften op het gebied van risico, governance, compliance en cyberbeveiliging te voldoen. Onze risicogebaseerde benadering en diepgaande kennis van door de industrie geaccepteerde standaarden, methodologieën en raamwerken zijn ontworpen om maximale waarde te leveren en uw meest kritische bedrijfsmiddelen te beschermen. 

ReaQta

ReaQta is a top-tiered AI-powered Endpoint Security platform, built by an elite group of cyber-specialists and machine learning researchers with backgrounds in classified government intelligence and operations. ReaQta-Hive is used by corporations and governments to identify new and unknown threats, track, hunt and eradicate attackers from inside an infrastructure. The only highly automated EDR platform to use proprietary NanoOS technology combined with advanced AI Engines, ReaQta-Hive is adopted worldwide by customers like National Telcos, Governments, International Airports, Manufacturing, Healthcare institutions, Critical Infrastructures. ReaQta also offers 24x7 managed endpoint services.
 

Axxemble

Axxemble is een jong bedrijf dat zich richt op informatiebeveiliging en privacybescherming specifiek voor middelgrote organisaties.Axxemble biedt concrete oplossingen om uw informatiebeveiliging snel op orde te hebben. Praktisch advies en ondersteuning in combinatie met moderne online tooling, Base27, leveren een raamwerk voor informatiebeveiliging die op uw organisatie en dienstverlening is afgestemd.Na implementatie bent u klaar voor een externe audit/certificering op het gebied van o.a. ISO 27001 of NEN 7510.Met de totaaloplossing van Axxemble bent u vanaf dag één volledig in controle over uw informatiebeveiliging.
 

Onyx Cybersecurity

All in 1 Cybersecurity
Zorgeloos en eenvoudig uw informatiebeveiliging en privacy op orde. Onze gecertificeerde experts werken als team samen met u aan een hoger niveau van informatiebeveiliging van uw organisatie.  Informatiebeveiliging is een continu proces waarbij de technische aspecten hand in hand gaan met het ontwikkelen van beleid en het verhogen van de kennis van uw medewerkers. Onyx Cybersecurity heeft alle expertise en tools in huis om volledig te ontzorgen en te sparren op strategisch en operationeel niveau. Al vanaf 350,- euro per maand zorgen wij voor uw gehele informatiebeveiliging! U krijgt naast toegang tot diverse tools vooral persoonlijke begeleiding van een gecertificeerd security team.
 

Kiwa

Informatie is voor veel bedrijven en organisaties steeds waardevoller. Klant- en productiegegevens en andere variabelen zijn niet alleen cruciaal voor de dagelijkse bedrijfsvoering, maar kunnen ook financiële implicaties hebben als er niet verantwoord mee wordt omgegaan. Uw informatie moet daarom worden beveiligd. De cybersecurity experts en auditors van Kiwa kunnen u hierbij helpen. Kiwa is een onafhankelijk wereldwijd opererend bedrijf op het gebied van Testen, Inspectie en Certificering (TIC).. Met onze diensten creëren wij vertrouwen in de producten, diensten, processen, (management) systemen en medewerkers van haar klanten.
 

SentinelOne

SentinelOne levert autonome endpoint-bescherming die preventie, detectie, response en herstelfunctionaliteit combineert in één lichtgewicht agent (ca.2% CPU).  Het SentinelOne platform is ontwikkeld met het oog op extreem gebruiksgemak en bespaart gebruikers tijd dankzij de inzet van AI om automatisch en in realtime dreigingen binnen het bedrijf en in de cloud te elimineren. Daarnaast is het de enige oplossing die volledig inzicht biedt van edge tot cloud over het gehele netwerk. SentinelOne beschermt apparaten die zowel offline als online staan, kent geen cloud dependency en is MultiOS (Windows, Linux en MacOs) en kan zero touch roll back doen van werkplekken en servers. Nieuwste additie aan het SentinelOne EPS en EDR platform is het IoT platform, dat inzicht biedt in managed en unmanaged apparaten. 
 

Hudson Cybertec

De complexiteit en automatiseringsgraad van technische installaties neemt steeds verder toe. Bedrijven worden steeds afhankelijker van deze systemen voor de bedrijfscontinuïteit, terwijl juist deze systemen onder een steeds grotere belangstelling staan van criminelen, hackers en andere digitale aanvallers. Met een verantwoorde en praktische aanpak helpt Hudson Cybertec bedrijven om zich hiertegen te weren. Als dé specialist in cybersecurity voor de Operationele Technologie (OT) ondersteunen de specialisten van Hudson Cybertec bedrijven om de digitale weerbaarheid van hun primaire processen te verhogen.