Het Nationaal Cyber Security Event heeft geen standaard programmering. Het is een kennisevent met als doel het samenbrengen van professionals om kennis te delen en te verbinden.

Vanuit Cyberveilig Nederland, de branche organisatie, zijn er diverse partners die op het Nationaal Cyber Security Event aanwezig zijn. Vanuit deze partners zijn er cyber security professionals aanwezig om hun kennis te delen.

Hieronder is het schema te vinden met de partners!

13:00 - 13:15 - Pak een kop koffie en Bezoek het Expoplein

Expoplein
Het Expoplein biedt jou de mogelijkheid om in gesprek te gaan met onze partners en je kennis te verrijken. Klik op het Expoplein en maak je keuze door op een afbeelding te klikken en naar een partnerpagina te gaan. Je treft er een bedrijfsfilmpje aan en aanvullende informatie. 

29 oktober 2020

13:15 - 13:35

ReaQta - Understanding human-operated ransomware 

Ransomware attacks are now the new normal in today’s fast-evolving threat landscape. Join this webinar to learn what takes place before, during and after a human-operated ransomware attack.

 

 

13:35 - 13:55

Guardian360 - Investeren in security: Bezint eer ge begint!

Organisaties hebben al geïnvesteerd in informatiebeveiliging, maar zijn niet ‘in control’. Zorg eerst voor overzicht voordat je verder investeert.

 

13:55 - 14:15

Qbit (Eurofins Cyber Security) - The next step in IoT Security

Alles over de voornaamste IoT security problemen, gestandaardiseerde security testing en meer over huidige en toekomstige IoT security eisen

 

14:15 - 14:35

Axxemble- Transformatie in cyber security

Op weg naar een nieuw paradigma voor het beveiligen van informatie en bescherming van privacy

 

14:35 - 14:55

Kiwa- 5000 sensoren, hoe gaat u daar goed mee om?

Kiwa helpt Gemeente Utrecht hun 5000 sensoren veilig in te richten. In deze sessie behandelen we deze klantcase samen met de gemeente!

14:55 - 15:15

KnowBe4 - De menselijke kant van Cybersecurity

Wist u dat de meeste van de succesvolle digitale aanvallen gebruik maken van technieken om de mens te manipuleren? Mensen worden dan ook vaak de zwakste schakel genoemd in digitale beveiliging. Tijdens deze presentatie leert u waarom cybercriminelen zo graag gebruik maken van de kwetsbaarheden van de mens. En, aan de hand van duidelijke en eenvoudige tips, leert u hoe u uw digitale identiteit beter kunt beschermen.

 

15:15 - 15:35

HudsonCybertec- Cybersecurity in de industrie vergt een andere aanpak

Digitale ontwrichting van procesautomatisering heeft een enorme impact. Beveiliging van complexe fysieke processen vereist een eigen aanpak.

15:35 - 15:55

Sectra - Cybersecurity : The game is on!

Jeroen de Muijnck vertelt over de afwegingen die Sectra maakt bij het ontwikkelen van beveiligingsproducten, gegeven het dreigingsniveau en de te beschermen belangen. 

 

15:55 - 16:15

Onyx Cybersecurity - Cyberveilig thuiswerken

Thuiswerken en cyber security, er wordt veel over gezegd en er worden vooral allerlei maatregelen voorgesteld, zowel technische maatregelen als tools ter bewustwording. Hierdoor kunt u het idee krijgen dat uw medewerkers beschermd zijn als ze thuiswerken, maar wellicht is het interessant om eerst de risico's te inventariseren. Waarom zou u investeren in maatregelen waarvan u niet weet of ze nodig zijn?
Pak het thuiswerken aan als onderdeel van uw informatiebeveiliging door risico-gestuurde stappen te zetten om uw medewerkers veilig thuis te laten werken
 

16:15 - 16:35

SentinelOne- Voorkom financiële schade bij Ransomware

Veel aanbieders van cybersecurity beloven te veel en leveren te weinig. Slechts een aantal is bereid om hun belofte waar te maken door financiële compensatie aan te bieden in geval van een security breach, zoals ransomware. In deze sessie ervaar je hoe jouw huidige endpoint security dringend kan worden gemoderniseerd en met welke selectiecriteria je rekening moet houden. Leer hoe je security risico’s reduceert en welke verantwoordelijkheid een aanbieder bij een security breach, zoals ransomware zou moeten nemen.

16:35 - 17:00

Tesorion- Hoe goed ben jij voorbereid op een cyberaanval?

Welke actuele cyberontwikkelingen en dreigingen zien wij in het veld? Martin neemt je mee in mogelijke risico’s en hoe deze te beperken