Datum: Maandag 16 november 2020

Tijd: 12.30 – 16.30 uur

Waar: online via uw laptop/ipad/mobiel én max. 30 personen fysiek  aanwezig

Het debat is alleen gratis toegankelijk voor ambtenaren en bestuurders.

Bent u geen ambtenaar of bestuurder, maar wilt u graag meer informatie over deze middag? Stuur een e-mail aan info@binnenlandsbestuur.nl

Op de ochtend van het debat ontvangt u een link om online mee te doen. 
 

Het is voor max. 30 personen mogelijk om fysiek aanwezig te zijn en mee te discussiëren in Driebergen, uiteraard op 1,5 meter afstand! Heeft u interesse, laat het ons hieronder weten. Wij zullen u per e-mail of mobiel benaderen of u erbij kunt zijn.

Uw gegevens zijn bij Binnenlands Bestuur in goede handen. In ons privacy statement staat hoe wij met de gegevens omgaan.

Annuleringsvoorwaarden: 

Bent u verkouden, heeft u koorts en/of griepklachten, dan verzoeken wij u om uw fysieke deelname te annuleren. Annuleren kan alleen schriftelijk door een mail te sturen naar: info@binnenlandsbestuur.nl. Heeft u een andere reden voor afmelden binnen vier weken voor aanvang? Dan zijn we helaas genoodzaakt een bedrag van € 20,- te berekenen. Uw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen, mits tijdig aan ons doorgegeven.

Acceptatie onder voorbehoud:

Uw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer u niet behoort tot de primaire doelgroep, behouden wij ons het recht om contact met u op te nemen om de aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers. 

Portretrecht:

Tijdens dit congres kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden of gefilmd wordt. Wij willen u wijzen op uw portretrecht. Indien u niet in beeld wilt komen, dan kunt u zich melden bij de registratiebalie op de dag van het congres.