Low Code No Code Novulo | 27 oktober 2020
De doorbraak van low-code heeft productiviteit van softwareontwikkeling het afgelopen decennium flink verbeterd. De inzet van low code bij het vervangen van core systems is vaak nog beperkt. Dit kan beter. 

De combinatie van hergebruik en flexibiliteit van een microservices architectuur met de filosofie van low-code ontwikkeling heeft geleid tot een volgende generatie van software delivery. Forrester noemt dit prescriptive low-code. Deze vorm van low-code brengt het moderniseren van kernsystemen binnen handbereik en biedt organisaties een software architectuur waarmee zij hun bedrijfsvoering dagelijks kunnen verbeteren.

Op 27 oktober organiseert Novulo, partner van AG Connect een webinar over het vervangen van core systemen met prescriptive low-code.  

Tijd: 14.00 uur tot 15.00 uur.

Tijdens dit webinar krijgt u:

  • Een introductie van de principes van prescriptive low-code
  • Inzicht in hoe deze vorm verder borduurt op de kracht van low-code en microservices 
  • Een inkijk in de lessen die zijn geleerd bij het moderniseren van verschillende applicatieportfolio's
  • Een beeld hoe core systems geleidelijk worden vervangen
  • Een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden

 

 

Frank Wille is oprichter van Novulo. Vanuit zijn ervaring met het implementeren van pakketsoftware en een studie civiele techniek en bedrijfskunde heeft hij concepten uit de bouw vertaald naar de softwareontwikkeling. Dit heeft geleid tot een nieuwe technologie die vandaag de dag internationaal onder de noemer prescriptive low-code wordt herkend. Het Novulo platform biedt organisaties het fundament om strategische applicaties te moderniseren en continu te innoveren.

Wordt mede mogelijk gemaakt door:

   
     

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren