mth talks! - 1 december

 

Dinsdag 1 december om 19:30 uur nemen we jou tijdens mth talks! mee in het onderwerp:  
 

"Het slecht weer scenario voor mijn organisatie"

 

Heeft jouw organisatie te maken met lagere inkomsten, hogere kosten en staat het vermogen onder druk? Jij bent niet de enige, door onder andere de effecten van het Covid-19 virus ondernemen veel bedrijven "in zwaar weer". Natuurlijk kan het zijn dat jouw onderneming (nog) niet te maken heeft met zwaar weer, maar wil je op een mogelijke storm voorbereid zijn? 

Deze tijd vraagt veel van het ondernemerschap. Er gaat in goede tijden altijd veel op gevoel, maar in deze tijd is het gevoel alleen niet genoeg. Naast energie is er ook gewoon inzicht voor nodig. Ook vereist dit een bepaalde communicatie naar jouw personeel. Hoe kun je dit aanpakken en wat zien wij bij bedrijven gebeuren?

Tijdens de talks! behandelen wij drie scenario's:

 • Scenario 1:
  Hoe kan ik voorbereid zijn op zwaar weer, als het (nu) goed gaat met mijn bedrijf? Kortom: hoe zie ik "slecht weer" aankomen en hoe zorg ik ervoor dat ik niet in slecht weer terecht kom?
 • Scenario 2:  
  Wat kan ik doen om mijn bedrijf in leven te houden, als het al in zwaarder weer verkeert?
 • Scenario 3:  
  Wat komt er op mij af als ik toch in een faillissement terecht kom en hoe voorkom ik dat ik privé aansprakelijk word gesteld?

 

De volgende thema's kun je verwachten:

 • Inzicht in cijfers: waar kun je op letten?
 • Juridisch je zaken op orde
 • Personele aspecten
 • Hoe kijkt een bank naar een "zwaar weer scenario" 
 • De WHOA (Wet Homologatie Onderhands Akkoord)


In 30 tot 45 minuten geven de volgende sprekers jou handvaten en tips, die jou en jouw onderneming kunnen helpen. 

Zorg ervoor dat jij er bij bent en meld je nu gratis aan voor de mth talks! op dinsdag 1 december om 19:30 uur! 
 

Vragen

Wij doen er alles aan om de (ingestuurde) vragen tijdens de talks! te beantwoorden, daarom kun je jouw vraag meesturen met je aanmelding.

 

Kom ik zelf ook in beeld tijdens het webinar?

Tijdens dit webinar kom je niet in beeld. Je kunt dus lekker ontspannen kijken vanaf huis, op de bank of waar je je ook bevindt.

 

Mth talks!

Met dit online concept brengen we actuele en relevante thema's onder jouw aandacht. Elke eerste dinsdag van de maand nemen we jou in 30 tot 45 minuten mee in steeds een ander onderwerp dat interessant is voor jou. Zowel specialisten van mth als sprekers vanuit het werkveld én ondernemers uit de praktijk komen aan het woord. Het is mogelijk zelf vragen in te sturen, vooraf of tijdens de talks!