Hierbij nodigen wij je uit om je in te schrijven voor het digitale KIVI-Jaarcongres 2020 'Wet, Wetenschap en Werkelijkheid'.

Op woensdag 25 november van 9.30 - 11.30 uur zal de plenaire opening plaatsvinden. Van woensdag 25 november t/m woensdag 2 december (met uitzondering van het weekend) zullen in de middag diverse online sessies plaatsvinden.

Geef hieronder aan in welke online sessies je geïnteresseerd bent:

Stands
Tijdens het jaarcongres is er ook een ruimte beschikbaar waar virtuele stands zichtbaar zullen zijn. Deze kunnen worden bezocht en er kan direct met de standhouders worden gechat of er kan een afspraak worden gemaakt voor een live sessie.

 

KIVI-ingenieurscoaches
Daarnaast biedt KIVI de mogelijkheid een (oriënterend) gesprek aan te gaan met een van de KIVI-ingenieurscoaches. Je kunt tijdens het jaarcongres “binnenlopen”, maar je kunt hieronder ook alvast een gesprek aanvragen. Geef daarbij aan waarop je vraag betrekking heeft, zodat we de juiste coach voor je kunnen inplannen. De exacte dag en het tijdstip waarop het gesprek plaatsvindt, zal nog volgen. Mocht dat niet uitkomen, dan kijken we gezamenlijk naar een alternatief moment.  Voor leden van KIVI is het altijd mogelijk om na het congres via het bureau een coachingsgesprek aan te vragen.

Wil je een collega uitnodigen voor dit evenement? Vul hieronder de gegevens in.

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren