Welkom

 

Alles is anders dit jaar, en zo ook de afsluiting van 2020. Graag willen wij je persoonlijk bedanken voor je toewijding en inzet tijdens het afgelopen jaar, en nodigen wij je uit voor het Adwise X-Mas Event dat op vrijdag 18 december 2020 zal plaatsvinden. Vanwege Corona kunnen wij dat dit jaar niet op onze reguliere wijze doen. Juist daarom pakken wij dit jaar flink uit!

Wij hebben voor deze middag en avond een uniek en spectaculair programma in petto, welke je gaat beleven vanuit de auto. Samen met jouw medepassagiers, dit zijn maximaal 3 andere collega's. Hoe het Adwise X-Mas Event eruit gaat zien? Dat houden wij natuurlijk nog even geheim en ga je zelf ervaren op 18 december. Dit wil je niet missen!

Natuurlijk vindt het gehele evenement volledig Coronaproof plaats en conform de RIVM richtlijnen waarbij hygiëne hoog in het vaandel staat!

Aanmelden voor het Adwise X-Mas Event kan via het aanmeldformulier. Op dit formulier kun je aangeven of je aanwezig bent op 18 december en vragen we je overige informatie in te vullen. Graag ontvangen wij uiterlijk vrijdag 11 december vóór 12.00 uur je inschrijving. We kijken er naar uit.

Laten we het jaar samen mooi afsluiten!

Directie Adwise