Beste collega,

Op donderdag 29 september, van 16.30 tot 19.30 uur organiseren het Tijdschrift voor Psychotherapie en de Wetenschapsraad van de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie weer een wetenschapsbijeenkomst.

Het doel van deze informele bijeenkomst is om met een aantal collega’s die zich bezighouden met wetenschappelijke ontwikkelingen en de verspreiding daarvan in Nederland en Vlaanderen, én belangrijk zijn voor het Tijdschrift en/of de Vereniging, stil te staan bij actuele inhoudelijke thema’s en daarover onder het genot van een hapje en een drankje van gedachten te wisselen.

Wij nodigen voor deze bijeenkomst de leden van de Wetenschapsraad uit, en de redactieleden, redactieraadsleden en  bestuur van het Tijdschrift voor Psychotherapie en de NVP.  Ook de hoofdredacteuren van collega psychotherapietijdschriften zijn genodigd. Daarnaast natuurlijk de verschillende auteurs die aan de edities van de afgelopen twee jaren van het Tijdschrift een bijdrage hebben geleverd en uitgever, de Tijdstroom.

De bijeenkomst zal in Utrecht plaatsvinden, de exacte locatie zullen we later communiceren.

Met vriendelijke groet,
Rien Van, voorzitter Wetenschapsraad
Sjoerd Colijn, hoofdredacteur Tijdschrift voor Psychotherapie

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren