ilionx 20 jaar | Bedankt

 

De grooooootste ilionx show in 20 jaar heeft plaatsgevonden… 🎪 Maanden van voorbereiding en dan komt alles in één weekend samen. Buitengewoon wat het geweldige team van So Incentive wederom voor ons heeft neergezet. Op vrijdag de aftrap met de opbouw van CirXus ilionx in De Werkspoorkathedraal, waar we gelijktijdig onze 20e verjaardag hebben gevierd met klanten en partners. En dan op zaterdag hét personeelsfeest met jullie. Ruim duizend collega’s uit alle hoeken van Nederland waren live getuige van dit geweldige feest.


Wij genieten nog even na van ons fantastische verjaardagsfeestje inclusief draaimolen en reuzenrad 🎡, ballenbak en XXL voetbaltafel, burlesque show en silent disco 🎧. Maar natuurlijk ook van het knalfeest op het podium met geweldige DJ’s en te gekke band!

We zeiden het altijd al… maar dat wij het leukste IT-bedrijf van Nederland zijn, is afgelopen weekend nogmaals duidelijk geworden. Iedereen enorm bedankt voor deze spetterende start van ons jubileumjaar. Wij genieten nog even na. Gewoon omdat het zo fijn is. ✔✔✔

P.S. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar bewegende beelden misschien nog wel meer. We delen heel binnenkort de aftermovie van het feest met jullie. En geloof ons, die spreekt voor zich!