Programma

 

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 7 februari 2023 van 09.00 - 13.00 uur bij Wicked Grounds in Amsterdam.

Hallo Mens! gaat over de uitdagende vraag: hoe kunnen we het belang en welzijn van alle stakeholders centraal zetten in onze bedrijfsvoering? Zodat medewerkers, klanten, leveranciers, de gemeenschap én financiers er wel bij varen...? En op zo’n manier dat er ruimte is voor groei én bloei.

 

Met een rijk gevuld programma inspireren we het Nederlandse bedrijfsleven om actie te ondernemen en om samen te werken aan toekomstbestendige organisaties, die bijdragen aan een menswaardige economie. Het programma biedt onder andere interviews met succesvolle en waardengedreven ondernemers, interactieve break-outsessies waarin concreet wordt ingegaan op wat er mogelijk is om de bedrijfsvoering menswaardiger te maken en een inspirerende keynote. Ook is er gelegenheid tot netwerken.

 

Voor wie?
Het congres is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in ‘humanizing business’ en de weg van medemenselijk ondernemen. Dus: ben je als senior professional, manager, directielid of ondernemer werkzaam in en aan een organisatie? Wees welkom!