Na het succes van de eerste AM Verzekeringsrally, organiseerde AM dit jaar een tweede editie! Een nieuw jaar betekent ook een nieuwe route, die je via vele, mooie wegen langs de mooiste plekjes van de Veluwe en de Achterhoek leidt. De mooiste vergezichten in landelijke gebieden, ontluikende schoonheid in de bossen, majestueuze kastelen en nog veel meer. Ook dit jaar staat competitie, netwerken met vakgenoten en bijzondere auto's centraal.

Bij rally rijden denk je wellicht snel aan de FIA World Rally Championship, zo snel mogelijk een bepaald parcours afleggen in een daarvoor aangepaste auto. Bij de AM Verzekeringsrally op dinsdag 23 mei gaat het daar juist niet om. Hier is het doel een onbekende route zo correct mogelijk te rijden. Dit doe je middels de instructies en opdrachten in een routeboek, wat zorgt voor een leuk tweespel tussen bestuurder en navigator.

Daarbij zien we een mooie parallel met de uitdagingen waar de verzekeringsbranche van vandaag over na moet denken. Klimaatveranderingen veroorzaken nieuwe schadevormen om te verzekeren, hoe staat het met de toekomstbestendigheid van de branche voor, hoe gaan we om met de chaos op de woning/hypotheekmarkt, wat doen we aan de steeds weer verdergaande nieuwe ontwikkelingen op cybercrime gebied? Al deze crisissen reiken veel verder en raken meer dan alleen de verzekeringssector.

De huidige crisissen vereisen een goede strategie om deze uitdagingen het hoofd te bieden. De parallel die we daarin zien met de rally is navigatie, risico inschatting, actie nemen en strategisch denken sleutelwoorden zijn. De rally is een dag waarbij we de branche respijt geven van de waan van de dag. Een dag vol plezier, gezonde competitie en ontspanning. Én een dag waar wij de deelnemers de uitdaging geven om een nieuwe route af te leggen.

Waarom moest jij hierbij zijn?

 

 

Genieten van de prachtige omgeving

Competitie afgewisseld met netwerken

  Toegang tot een netwerk van succesvolle financiële dienstverleners


AMVerzekeringsrally AMVerzekeringsrally AMVerzekeringsrally AMVerzekeringsrally