website banner

Experience a new adventure

Demo website aanmelder.nl

Maak een account aan binnen aanmelder.nl

Het is gebruikelijk om op de homepage te vertellen over het doel van het evenement en te verwijzen naar andere informatie die voor jouw gasten relevant is. Je kan bijvoorbeeld verwijzen naar het Aanmeldformulier, de locatie en het programma.

Het is niet vereist om al die informatie hier te zetten. Je deelnemers kunnen ook met het menu door de website navigeren. Je bent helemaal vrij om deze pagina zo in te richten als je zelf wilt. We hebben alvast een voorbeeld van een plaatje toegevoegd.

Op zoek naar een georganiseerde skireis? Met eigen Nederlandse skileraren en verzekerd van goed materiaal? Laat ons je helpen!

Leer een stad kennen zoals nooit tevoren. Speur door de stad, leer de geschiedenis kennen of geniet van een plaatselijke lekkernij.

Een evenement organiseren, met alles erop en eraan. Inclusief bus, de juiste tijdsplanning en oplossingen bij verrassingen. Hoe wij dit doen?

Een meerdaagse reis, met bus en overnachting? Bijvoorbeeld outdoor naar de Ardennen met collega's of op kamp met school. Meer weten?

Speakers preview

Contact

Phoenixstraat 28b 2611 AL Delft

Support: +31 (0) 15 2400 119 - info@aanmelder.nl

Sales: +31 (0) 15 2002 192 - sales@aanmelder.nl