Contact​​​​​​ & Route

Navigeren naar een circulaire toekomst:

praktijkgericht onderzoek in actie

Neem contact met ons op

Hogeschool Rotterdam

Rps-secretariaat@hr.nl

Locatie

Het Drijvend Paviljoen

Het Drijvend Paviljoen ligt in de Dokhaven van RDM Rotterdam, ter hoogte van het Dokkantoor. Het adres:

Directiekade 15

3089 JA Rotterdam

Het is goed bereikbaar per watertaxi, openbaar vervoer of auto.

Watertaxi

Studenten en medewerkers van Hogeschool Rotterdam reizen gratis naar RDM met de watertaxi. Aan boord houd je jouw collegekaart of medewerkerspas bij een NFC-reader om de overtocht te registreren. Vanaf halte Marconistraat in Merwe-Vierhavens vaart ieder kwartier een elektrische en emissieloze watertaxi-XL naar RDM/Heijplaat. Je ziet het Drijvend Paviljoen vanzelf links liggen. Na aankomst loop je de aanlegsteiger op en ga je op de kade naar links. >> Bekijk de dienstregeling of lees hier alle informatie.

Openbaar vervoer

Vanaf bus/metrostation Zuidplein rijdt RET-buslijn 68 naar halte RDM Campus. De bus stopt voor Heijplaatstraat 23. Iets verderop loop je door de onderdoorgang (blauwe poort) en ga je op de Directiekade naar rechts. Je ziet het Drijvend Paviljoen vanzelf liggen. >> Bekijk de dienstregeling

Auto

  • Neem op de A15 (Ring Rotterdam Zuid) afslag 18: Heijplaat.

  • Volg bovenaan de afrit de borden Heijplaat / Havens 2250-2750.

  • Volg de borden Heijplaat/RDM Rotterdam, alsmaar rechtdoor op Reeweg en Waalhavenweg.

  • Sla niet linksaf bij het bord Heijplaat; dit is de afslag voor het dorp. Volg de borden RDM Rotterdam en rijd rechtdoor op de Droogdokweg (met de bocht mee naar rechts) richting Havens 2547-2619.

  • Na de volgende scherpe bocht naar rechts (Heijplaatweg) bevindt zich links parkeerterrein A. Dit is het dichtstbijzijnde parkeerterrein. Je kunt hier parkeren of - als hier geen plek meer is - in de Heijplaatstraat of elders op het RDM-terrein. Parkeren is overal gratis.

  • Kijkend naar de gebouwen aan de Heijplaatstraat (met o.a. de RDM Kantine) ga je naar rechts en loop je tussen de bedrijven Energy Floors en Innovatiecentrum Duurzaam Bouwen/Woonwijzerwinkel de Directiekade op. Voor je ligt het L-vormige Dokkantoor. Loop hier rechts voorbij richting het water en je ziet het Drijvend Paviljoen vanzelf liggen.