Introductiebijeenkomsten Medical Delta Societies​​​​​​

Maart 2024 | Delft

Halverwege 2024 start een nieuwe ronde Medical Delta programmering. Maart 2024 vinden er twee introductiebijeenkomsten plaats waarin we nadere uitleg geven over het proces voor deze programmering en een toelichting geven op de nieuwe missie, visie en strategie van Medical Delta. Het doel van deze bijeenkomsten is om een eerste aanzet te geven tot het vormen van vier ‘Societies’. Binnen deze transdisciplinaire samenwerkingsverbanden werken alle partners in het health & technology ecosysteem van Zuid-Holland samen aan innovatieve oplossingen voor de gezondheidszorg.

De vier societies zijn:

- Zorg

- Preventie (Gezondheid & Vitaliteit)

- Transformatie

- Vergroening

Ben je als onderzoeker, bestuurder, professional, beleidsmedewerker of ondernemer werkzaam in de health & technology sector en wil je meedenken en meewerken aan de verdere invulling van de Medical Delta Societies, dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan een van de introductiebijeenkomsten en mede vorm te geven aan een van de Societies.

De bijeenkomsten vinden plaats op dinsdagmiddag 5 maart en dinsdagmiddag 12 maart in Het Meisjeshuis, Oude Delft 112 in Delft (klik hier voor een routebeschrijving).

Programma

12.30    inloop met broodjes

13.30    introductie Medical Delta en toelichting werksessie

13.45    pitchronde 1 incl. brainstorm en matchmaking

15.00    pitchronde 2 incl. brainstorm en matchmaking

16.15    pitchronde 3 incl. brainstorm en matchmaking

17.30    terugkoppeling en start netwerkborrel

Informatie over de nieuwe missie, visie en strategie van Medical Delta is hier te vinden

- UPDATE 29 FEBRUARI -

Beide werksessies zijn volgeboekt, er is helaas geen plaats meer om deel te nemen. Heb je interesse mee te denken en mee te werken aan de nieuwe Medical Delta programmering, maak dit dan kenbaar door contact met ons op te nemen via Bestuurssecretariaat@medicaldelta.nl. Vermeld daarbij je onderzoeksveld en/of werkveld en wat je wilt bijdragen, dan nemen wij contact met u op. Het is helaas niet meer mogelijk om programmavoorstellen in te dienen.