Over het evenement​​​​​​​​​

De organisatie heeft opnieuw een prachtig weekend op de planning geplaatst en wel naar Terschelling van 20 t/m 22 september 2024.

Aangepast concept

Om meer in te spelen op de behoeftes/wensen van de leden en ook rekening houdend met de ontwikkelingen in de wereld (denk aan CO2 uitstoot, klimaat, etc) is besloten om de opzet iets te veranderen. Het ene jaar een locatie in de Benelux (wellicht wat korter) en het andere jaar een bestemming wat verder weg en wellicht wat langer.

Programma

We willen nog niets verklappen over het programma, maar we kunnen alvast een tipje van de sluier oplichten. Op vrijdag 20 september verzamelen we om 17:30 in Harlingen om daarna samen de boot te nemen naar Terschelling om 18:30. Er wordt geen vervoer geregeld van / naar Harlingen dus u moet zelf vervoer regelen. We verwachten op zondag 22 september om 17:15 terug in de haven van Harlingen te zijn.

 

Aanmelden

U kunt zich eenvoudig aanmelden door op de onderstaande link te klikken. Het is van belang dat u zich tijdig aanmeldt voor 8 maart want VOL = VOL (maximaal 70 personen). 

De aanmeldingen worden gesorteerd op datum. Het eerste stel dat aangemeld wordt, staat op de lijst. Als later blijkt dat er nog plaats is, dan kunnen het 2e en eventueel 3e of 4e stel ook mee.

Programma

Contact

Astrid Brouwer

projectmanagement@conferencecompany.nl

0031(0)6 48 08 80 65

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren