FIAR congres 2024​​​​​​​​

10 april 2024

Over het evenement

De wereld verandert razendsnel. De technologische ontwikkeling is nauwelijks nog bij te houden. Naast kijk- en luistergenot en gebruiksgemak stellen consumenten meer eisen aan duurzaamheid van producten, de toegang tot grondstoffen is een belangrijk thema en er zijn allerlei internationale ontwikkelingen die invloed hebben op de markt voor consumentenelektronica.

Tijdens het FIAR Congres 2024 ’Changing Views’ bieden we een perspectief op deze ontwikkelingen. Of het nu gaat om de verschuiving naar duurzame technologieën, de invloed van opkomende markten, of de impact van digitalisering op het koopgedrag.

Naast de inspirerende sprekers zijn er voldoende netwerkmomenten én wordt u verrast door zowel het museale kunstdepot als meerdere culturele intermezzo's door de Dutch Don't Dance Division die een ander perspectief bieden.  

Programma

14:00 uur  Inloop 

14:45 uur  Welkom door Frank Rozenberg

14:55 uur  Peter Hein van Mulligen

15:20 uur  Netwerkpauze

15:50 uur  Steven van Eijck

16:20 uur  Jeske Nederstigt

16:45 uur  Afsluiting door Frank Rozenberg

17:00 uur  Netwerkborrel 

18:30 uur  Einde

Sprekers

Peter Hein van Mulligen

Hoofdeconoom bij het Centraal Bureau voor de Statistiek, die vanuit zijn economische en statische perspectief de markt zal duiden

Steven van Eijck

Voorzitter van Stichting OPEN, zal ons inspireren met inzichten over milieu en de circulaire economie

Jeske Nederstigt

Onderzoeker Sociale Innovatie en Gedragsverandering en auteur van het boek Consumentengedrag, laat ons dieper graven in het veranderende gedrag van consumenten

Locatie

Depot Boijmans van Beuningen

Museumpark 24

3015 CX Rotterdam

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren