​​​​​​​​​​​​​​​​​

Inspiratiedag nest accountants academie

19 april 2024

Welkom op het nest event!

Op vrijdag 19 april 2024 organiseren wij het nest event, een intervisie bijeenkomst waarin we in gesprek gaan over wat er speelt in de accountancy, in Amsterdam op locatie bij de VU. Het belooft een uniek evenement te worden dat je niet wilt missen!

Dagdeel 1: nest alumni

Van 8:30 tot 15:00 uur rollen we de rode loper uit voor onze Nest-alumni. Deze exclusieve ochtend is ontworpen om onze alumni dichter bij elkaar te brengen, kennis en ervaringen te delen, en van elkaar te leren. Verwacht inspirerende sprekers, diverse activiteiten en diepgaande intervisiesessies die zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling stimuleren. Mis deze unieke kans niet om te groeien en te netwerken binnen de Nest-gemeenschap!

Dagdeel 2: Autonomie in tijden van verandering

Het avontuur gaat door van 15:00 tot 17:45 uur met ons middagprogramma, dat wordt afgesloten met een walking dinner. Onder het thema 'Autonomie in Tijden van Verandering' duiken we dieper in de materie met Soufiane Touzani, een buitengewoon inspirerende gastspreker. Ons doel? Verdieping van inzicht en uitbreiding van jullie netwerk. Grijp deze unieke kans om vernieuwende perspectieven te verkennen en om onmisbare connecties te leggen. Bereid je voor op een middag vol inspiratie en netwerkmogelijkheden die je niet wilt missen!

Aanmelden

Wil je graag deelnemen aan de middag van het nest event? Meld je dan aan via het aanmeldformulier op onze website. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

Wij kijken er naar uit om jou te verwelkomen op het nest event op 19 april 2024. Het wordt een dag vol inspiratie, kennisdeling en waardevolle ontmoetingen!

Waarom kan je de inspiratiedag niet missen?👇

Programma

Locatie

Vrije Universiteit Amsterdam

Medische faculteit

Van der Boechorststraat 7

1081 BT Amsterdam

Contact

Conference Company

Linda van Iwaarden en Astrid Brouwer

projectmanagement@conferencecompany.nl

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren