Welkom

ERA Contour is jarig. Dit jaar bestaan we 60 jaar en we voelen ons hartstikke HAPPY! Niet alleen omdat we jarig zijn, maar vooral omdat we met 60 jaar kennis, ervaring én super leuke relaties en collega's zin hebben in de volgende 60 jaar.

Tijd dus voor een feestje! En we worden nóg gelukkiger als jij daar bij bent. Op donderdag 20 juni aanstaande verwelkomen we je graag op onze midzomERAvond. We ontvangen je in de stad waar het voor ons 60 jaar geleden begon: Rotterdam. Toen met de bouw van de voor die tijd revolutionaire ERA-flats. Nu, 60 jaar later, nemen we je graag mee naar SAWA: het gezondste gebouw van Nederland. Sterke buurten maken voor gelukkige bewoners; we deden het toen al en we doen het nu nog steeds. Het is ons DNA. En daar zijn we best trots op!

Hier, op deze bijzondere plek in het Lloydkwartier, gaan we samen borrelen, eten en vooral genieten! Uiteraard kan je meteen een kijkje nemen op de bouwplaats van SAWA. Onze collega’s leiden je graag rond en delen hun ervaringen over het bouwen in hout.

Programma

  • Donderdag 20 juni 2024

  • Van 18.00 tot 22.00 uur

  • In het park bij SAWA aan de Lloydstraat in Rotterdam

  • Tof als je in een HAPPY (jaren-) 60 outfit komt!

Naast gezellig bijkletsen onder het genot van lekker eten en drinken is het mogelijk om deel te nemen aan een rondleiding bij SAWA. Onze enthousiaste collega's vertellen je graag meer over het bouwen in hout. Er zijn vier tijdvakken beschikbaar. Wil je deelnemen? Geef dit dan aan op het aanmeldformulier.

Parkeren

In het Lloydkwartier is het betaald parkeren. Kom je met de auto? Dan kun je gebruik maken van één van de parkeerplekken die ERA Contour heeft gereserveerd in QPark de Schiecentrale. Klik hieronder om gelijk een parkeerplaats te reserveren, zodat je verzekerd bent van een plek. Op de dag zelf kun je dan op basis van je kenteken de garage in- en uitrijden.

Locatie & bereikbaarheid

We ontvangen je op 20 juni graag aan de Lloydstraat (ter hoogte van nr 300) in Rotterdam. Vanaf deze plek heb je een fantastisch uitzicht over de Maas aan de ene kant en SAWA aan de andere kant.

Auto

Vanaf de parkeergarage in de Schiecentrale is het ongeveer 3 minuten lopen naar onze Happy 60 locatie. In onderstaande kaart staat de looproute aangegeven.

Openbaar vervoer

De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf het Centraal Station van Rotterdam brengt tram 9 je naar de Pieter de Hoochweg. Vanaf hier is het slechts 5 minuten lopen naar de locatie.

Zin in een bijzondere ervaring? Kom met de watertaxi! De aanlegsteiger bij de St Jobshaven ligt letterlijk om de hoek. Het reserveren van een watertaxi kan via www.watertaxirotterdam.nl

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren