Opleidingssymposium JongNVZA 3 mei 2024

03-mei-2024 | De zalen van Zeven

Over het evenement

Opleidingssymposium & -feest

Op vrijdag 3 mei vindt vanaf 13:30 uur het jaarlijkse Opleidingssymposium plaats met als thema ‘JongNVZA over de grenzen’. In de middag zal een drietal sprekers die de grenzen vanuit verschillende perspectieven belichten. Aan het einde van de middag is er een borrel en diner, waarna de dag wordt afgesloten met een feest!

DATUM: VRIJDAG 3 MEI 2024

SYMPOSIUM & DINER Tijd: vanaf 13:30 uur Locatie: De zalen van Zeven, Boothstraat 7, 3512BT Utrecht Prijs: €45- (accreditatie wordt aangevraagd)

FEEST Tijd: vanaf 20:30 uur Locatie: Café Weerdzicht, Oudegracht 1, 3511AB Utrecht. Prijs: gratis

INSCHRIJVING VAN START

Geef je vóór 29 april op via het Aanmeldformulier! Hier is ook meer informatie over de dag te vinden. Deze dag is ook voor opleiders, plaatsvervangend opleiders en alle andere jonge apothekers uit het ziekenhuis, dus neem hen vooral mee! Accreditatie wordt aangevraagd.

VERKIEZING

Op deze dag zal ook 'Opleider van het jaar' verkozen worden. Vind jij dat jouw opleider de beste is? Heb jij je opleider altijd al in het zonnetje willen zetten? Doe dan mee met de Opleider van het jaar verkiezing! Houd hiervoor de Instagram pagina van JongNVZA en/of NVZA Connect in de gaten!

We hopen zoveel mogelijk van jullie te zien op het Opleidingssymposium! AIOS en opleiders hebben voorrang op toegang tot het symposium, wanneer er teveel aanmeldingen zijn. Deelnemers die zich al aangemeld hebben, maar niet kunnen deelnemen, krijgen hun geld terug mits de afmelddatum voor 29 april 2024 is.

De Zalen van Zeven

Boothstraat 7

3512 BT

Utrecht

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren