Landelijke Bijeenkomst Armoedehulp 2024​​​​​​​​​

Zaterdag 1 juni 2024 | Locatie: 1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch

Over het evenement

Elk jaar organiseert Stichting Armoedefonds de Landelijke Bijeenkomst Armoedehulp. Een dag voor alle armoedehulporganisaties en initiatieven die zich richten op het helpen van de minima in Nederland.

Tijdens deze dag staan kennis delen en ervaringen uitwisselen centraal. Verwacht inspirerende sessies, kom erachter wat het Armoedefonds allemaal kan bieden en leer van andere lokale armoedehulporganisaties.

Deelname aan de dag is gratis. Parkeren kan op het terrein van de locatie. En wij zorgen in de middag voor een lekkere gratis lunch.

 

In het aanmeldformulier kun je een keuze maken welke sessie jij wil bijwonen. Er zijn zes verschillende sessies. Tijdens de ochtendronde en middagronde worden dezelfde sessies gegeven.

Bekijk hier een impressie van de Landelijke dag in 2023: https://www.youtube.com/watch?v=8hjaW9YZ7Y4

Het programma voor de dag:

  • 09:00 uur Start inloop

  • 10:15 uur Plenaire opening

  • 11:00 uur Ochtend sessies

  • 12:00 uur Gratis lunch

  • 13:00 uur Middag sessies

  • 14:00 uur Informatiemarkt

  • 15:00 uur Plenaire afsluiting

Sprekers

Sessies

Locatie

1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch

Oude Engelenseweg 1

5222 AA ’s-Hertogenbosch

Per auto:

1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch is uitstekend bereikbaar vanuit de grote steden. Je kunt gratis parkeren op één van de 700 parkeerplaatsen voor de deur van 1931. Daarnaast beschikt 1931 ook nog over 10 elektrische oplaadpunten voor een elektrische auto. Deze bevinden zich rechts van de ingang, naast de fietsenstalling.

Per openbaar vervoer:

1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch bevindt zich op slechts 10 minuten loopafstand van 's-Hertogenbosch Centraal Station. Wanneer je de stationsuitgang 'Paleiskwartier/Brabanthallen' neemt, zie je de toren van het congrescentrum na ongeveer 10 minuten verschijnen. De toren is ook de hoofdingang.

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren