We hebben helden nodig die systemen doorbreken, die mensen en organisaties activeren om samen impact te maken. Positieve impact op de gebouwde omgeving. De tijd van praten is echt voorbij. We moeten samen in actie komen. Wie zet zich onvermoeibaar in voor meer duurzaamheid in onze sector en welk project is gerealiseerd waar we een voorbeeld aan kunnen nemen? ​

Hero Award 2024​

De Inspiratie Award beloont de impact die een individu kan hebben op de duurzaamheidsagenda in zijn of haar werkomgeving door anderen te inspireren en keuzes te maken waarbij duurzaamheid en de 1,5 graad samenleving de belangrijkste factoren en drijfveren zijn.

Deze prijs is voor een persoon die ‘above and beyond' is gegaan in het bewerkstelligen van duurzame verandering binnen zijn of haar organisatie of binnen ons werkveld.

Project Award 2024

Duurzaamheid zit niet in een silo, je kunt dit niet los zien van economische en maatschappelijke uitdagingen. Om een betere en veerkrachtigere toekomst voor de planeet en voor onszelf te creëren, moeten we verder kijken dan alleen duurzaamheid bij projecten in de gebouwde omgeving. 

Deze projecten kijken ook naar diversiteit, gelijkheid, toegankelijkheid en verbondenheid met de omgeving en zorgen voor een integraal langetermijnplan voor hun project.

Beoordeling

De jury heeft ondertussen alle nominaties en genomineerden beoordeeld. Deze beoordeling telt mee voor 70% van het puntentotaal. De stemmen van het publiek worden voor 30% meegewogen. Tijdens de uitreiking op het podium van PROVADA wordt de Top 3 (per categorie) gepresenteerd.

Contact

Femke Odekerken

femke@provada.nl