Bezoekt u het congres met collega's? Meld u dan gelijktijdig aan en profiteer van groepskorting! U gebruikt hiervoor onderaan de knop 'Opslaan en extra persoon toevoegen'. 

Let op: de groepskorting wordt pas zichtbaar bij het aanmelden van de 2e persoon.

*1+1 gratis zomeractie!*
Het gratis ticket wordt pas zichtbaar bij het invoeren van de tweede persoon. Gebruik hiervoor de knop onderaan 'Opslaan en extra persoon toevoegen'.
De 1+1 zomeractie geldt zolang de voorraad strekt.

Bezoek je het congres met collega's en wil je gebruik maken van de groepskorting? Selecteer dan de tweede optie! 
Gebruik onderaan het formulier de knop 'Opslaan en extra persoon toevoegen'.
Let op, de korting wordt pas zichtbaar bij het aanmelden van twee personen of meer.

€ 699,00

Totaal: € 699,00

Exclusief € 146,79 btw. (€ 845,79 incl. btw)

Contactgegevens deelnemer

Uw organisatiegegevens

Het factuuradres kunt u (na aanmelden) invoeren op de volgende pagina bij uw betaaloverzicht. 

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 50,00 p.p. aan administratiekosten in rekening. Bij een meerdaagse masterclass of congressen met een deelnameprijs vanaf € 950,00 p.p. bedragen de administratiekosten € 250,00 p.p. Bij een masterclass of congres met een deelnameprijs van minder dan € 125,00 p.p. bedragen de administratiekosten € 35,00 p.p.. Meldt u zich binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering ook een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. 

Acceptatie onder voorbehoud
Uw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer u niet behoort tot de primaire doelgroep (zie onze website) behouden wij ons het recht om contact met u op te nemen om uw aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers. 

Portretrecht
Tijdens dit congres kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden of gefilmd wordt. Wij willen u wijzen op uw portretrecht. Indien u niet in beeld wilt komen, dan kunt u zich melden bij de registratiebalie op de dag van het congres.

Persoonsgegevens
Springer Media B.V., waarvan BSL Media & Learning onderdeel is, verwerkt uw persoonsgegevens. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens, klik hier. U kunt informatie ontvangen over producten en diensten van Springer Media B.V.. Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per mail of per post, kunt u dit doorgeven aan Springer Media B.V., t.a.v. afd Klantenservice, Postbus 246, 3990 GA Houten, of aangeven bij aanmelder@bsl.nl.

* Verplicht veld