website banner

Van 7 tot en met 11 oktober 2024 vindt de jaarlijkse European Week of Regions and Cities (EWRC) in Brussel plaats. In deze week ontmoeten vertegenwoordigers van Europese regio’s en steden elkaar en worden er diverse workshops georganiseerd. Het doel is om Europese kennis op te halen en nieuwe internationale contacten aan te gaan.  

Dit jaar organiseren we vanuit de Groene Metropoolregio met verschillende partners uit de regio een tweedaags programma inclusief overnachting en heen- en terugreis per bus voor bestuurders. Dit tweedaagse bezoek aan Brussel staat gepland op dinsdag 8 en woensdag 9 oktober aanstaande. We gaan dan dieper in op de verschillende thema's waaraan we momenteel op Europees niveau werken. Dat zijn thema's als circulaire economie, de energietransitie, mobiliteit en klimaatadaptatie.  

Tijdens het bezoek zijn er volop mogelijkheden om te netwerken. Op dinsdag 8 oktober vindt het traditionele Oost-Nederland event weer plaats. Aansluitend organiseert de Groene Metropoolregio met haar samenwerkingspartners een netwerkdiner. Op woensdag 9 oktober bent u in de gelegenheid deel te nemen aan tal van workshops waar u uw Europese collega’s kunt ontmoeten. De kosten voor het tweedaagse arrangement bedragen €500,- per persoon en zijn voor eigen rekening. Dit omvat de overnachting, de busreis en de catering. 

Vorig jaar hebben we nuttige dagen gehad in Brussel. Dit jaar willen we nog meer van onszelf laten zien. Zet dinsdag 8 en woensdag 9 oktober daarom dus vast in uw agenda. Meer informatie over het volledige programma van de EWRC en de mogelijkheid tot aanmelden volgen in de zomer.  

Nu al enthousiast, dan kunt u via onderstaande button alvast uw deelname doorgeven.

   

Het staat u vrij om langer in Brussel te verblijven. U kunt dan gedeeltelijk gebruik maken van onze faciliteiten. Daarvoor kunt u contact opnemen met Helen Lintsen via helen.lintsen@groenemetropoolregio.nl of 06 10 24 11 74. Ook voor andere vragen kunt u Helen Lintsen benaderen.  

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren