website banner

In één middag je kennis up-to-date​​

Als VvE-beheerder heb je in toenemende mate te maken met verschillende onderwerpen rondom verzekeringen, compliance en schade-afwikkeling. Hierdoor is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Waar doe je verstandig aan - of wat verlangt de verzekeraar - als het gaat om preventie en herbouw? Bij voorkeur heb je (heeft je klant) niet te maken met schade, maar als dat onverhoopt wel zo is hoe kan het dan klantvriendelijk, efficiënt en duurzaam?

Tijdens het VvE-event op 20 juni krijg je antwoorden op bovenstaande vragen en zoveel meer. Yvonne van Ballegooijen (Advocaat bij RST Advocaten) gaat in haar masterclass dieper in op de wijziging van de Akte van Splitsing, UBO’s (Ultimate Beneficial Owners) en rechten uit verzekeringsovereenkomsten. Sander Dronkers en Marcel Bromet (CED Taxaties & Inspecties) nemen je op hun beurt mee in het belang van een juiste vastgestelde herbouwwaarde en de van belang zijnde preventiemaatregelen. Lennart de Bruijn en Johan Keus vertellen over de samenwerking op het gebied van schadeherstel en hoe duurzaamheid daarin een belangrijke, gedeelde doelstelling is. Naast het bijpraten van de inhoudelijke kennis op o.a. deze onderwerpen, is er uiteraard ook volop gelegenheid om collega's uit de markt te treffen en bij te praten.

Bij deelname aan het event ontvang je 4 PE punten voor de Branchevereniging voor VvE Beheerders, de BvvB.

De organisatie van dit event is onafhankelijk, en niet in handen van de BvvB.

Sprekers

Programma

Locatie

Innstyle

Tip: Niet alle navigatiesystemen herkennen Herenweg 55, voer voor de zekerheid Herenweg 53 in.

Vanaf de afrit N230 Maarsseveen/ Maarsseveense plassen sla je in de bocht linksaf richting het parkeerterrein van recreatiecentrum Maarsseveense Plassen. Volg van daaruit onze borden op de grote parkeerplaats die je naar het einde van de parkeerplaats begeleiden.

Dit event is mogelijk gemaakt door:

De organisatie van dit event is onafhankelijk, en niet in handen van de BvvB.

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren