Regiobijeenkomst Midden-Holland

04-jul-2024 | De Goudse Schouwburg

Welkom op de site voor Regiobijeenkomst Midden-Holland

De regiobijeenkomst voor verduurzaming van maatschappelijk vastgoed MIdden-Holland is een kennisbijeenkomst voor eigenaren van maatschappelijk vastgoed uit de gemeenten Gouda, Bodegraven-Reeuwijk, Gorinchem, Zuidplas, Molenlanden, Krimpenerwaard en Waddinxveen georganiseerd vanuit de Provincie Zuid-Holland.

We nodigen u van harte uit om aan te sluiten op 4 juli 2024 bij De Goude Schouwburg in Gouda.

We zullen u deze middag in de sessies meenemen in het verduurzamingsproces, advies over financiering en sectorspecifieke zaken. Ambtenaren uit uw gemeente zullen aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en samen met u te zoeken naar oplossingen. Ook zal er een kennismarkt zijn waar u verdere vragen kunt stellen over de verduurzaming van uw vastgoed aan één van onze kennispartners.

De regiobijeenkomsten voor verduurzaming maatschappelijk vastgoed worden georganiseerd vanuit het Ontzorgingsprogramma Maatschappelijk Vastgoed van de Provincie Zuid-Holland. Vanuit dit programma kunt u in aanmerking komen voor integraal verduurzamingsadvies en is compleet kosteloos. Geïnteresseerd? Kijk op de site voor mee informatie.

We zullen spoedig meer informatie delen op deze site over de indeling van de dag en het sprekersprogramma.

Locatie

De Goudse Schouwburg

Boelekade 67

2806 AE

Gouda

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren