Testen: The final check

Door de steeds complexer wordende relais en SA-systemen wordt het testen van beveiliging en automatisering aldoor uitdagender. Het testen van een overstroombeveiliging lukt nog wel, maar hoe test je een moderne trafo- of raildifferentiaalbeveiliging? En hoe een compleet SA-systeem?

Tijdens de Cigré B5 themadag ‘Testen: The final check’ delen gelouterde sprekers hun kennis en ideeën over vraagstukken rondom testen.

Vragen die spelen

  • Moet je (digitale relais) überhaupt nog wel testen?
  • Wat test je en waar: in de fabriek, op kantoor, in het veld?
  • Hoe uniformeer je het testen?
  • Is certificering nodig?
  • Hoe ziet de toekomst van het testen eruit?

Workshops
Tijdens diepgravende workshops gaan we onder meer in op het testen van trafodifferentiaalrelais, raildifferentiaalrelais of SA-systemen en de "assetmanagement-aspecten" van testen. Graag nodigen we je uit om actief deel te nemen: kijk mee, denk mee, praat mee!

Programma
Bekijk het hele programma met sprekers, workshops en extra smaakmakers.

Voor wie?
Wij verwelkomen graag beveiligingsexperts en assetmanagers werkzaam bij netbeheerders en de energie-intensieve industrie, en professionals uit het vakgebied beveiliging en besturing. Ook toekomstige professionals in deze vakgebieden zijn welkom.

Tijdens de inlooplunch en de BBQ is er volop gelegenheid tot netwerken.

Waar en wanneer
Op dinsdag 11 april in het Naardenbos in Naarden.

Afbeeldingsresultaat voor naarderbos   

Kosten
De kosten voor deelname zijn €285 ,- (excl. 21% btw).
Voor studenten is deelname gratis.

Annuleren
Je inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleer je tot twee weken voor aanvang van het event, dan brengen wij €75,- (excl. btw) administratiekosten in rekening. Bij afmeldingen binnen twee weken voor aanvang dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Vanzelfsprekend kan bij verhindering altijd een vervanger van jouw inschrijving gebruik maken. 

vooraankondiging
 vooraankondiging