Meten is Weten. Eerst zien, dan geloven?

Meten is Weten. Eerst zien, dan geloven?

Meten is Weten? Eerst zien, dan geloven?

 

Op dinsdag 30 januari 2018 organiseren we  een boeiende en actieve kennisbijeenkomst over de waarde van testen in de levenscyclus van assets.

Om beschikbaarheid en duurzaamheid te bewaken staan thema’s als prestatieverbetering, risicobeheer en kwaliteitscontrole centraal. D.m.v. identificeren, analyseren en beheren worden de belangrijkste risico’s beheersbaar.

Een kijkje in de keuken?
Tijdens de bijeenkomst neemt DNV GL ons mee naar de laboratoria en geven zij uitleg over trends en noodzaak van testen van hoogspanningsapparatuur. We zoomen in op kansen en hoe die te benutten zodat je de meeste waarde uit je assets haalt.

Queen Maxima KEMA Laboratories
Recentelijk zijn de Laboratoria uitgebreid om de noodzakelijke hoogspannings- en kortsluittesten te kunnen uitvoeren aan apparatuur voor de "supergrids". Daarnaast worden in deze laboratoria geheel nieuwe technologieën getest zoals HVDC-schakelaars.

Verder bezoeken we het olie laboratorium, waar analyses worden gedaan voor transformatoren, het materiaal laboratorium, voor root cause failure onderzoek, het laboratorium voor smartmeters, het cyber laboratorium en het IEC 61850 test laboratorium.

Na afloop is er een meet & greet netwerkborrel en een eenvoudig dinerbuffet.

Voor wie:
Ben je een professional binnen de NL energie- & infrasector dan ben je op 30 januari van 13.45 tot 19.30 uur van harte welkom bij DNV GL in Arnhem.

Programma:
Bekijk het programma.

Kosten:
Voor Dutch Power participanten is deelname gratis.

Met vriendelijke groet,
NSC Cigre en Dutch Power

 

conferentie organiseren
 conferentie organiseren