Veranderbaarheid van organisaties - Niets blijft zoals het is!

Veranderbaarheid van organisaties - Niets blijft zoals het is!

Niets blijft zoals het is! Veranderbaarheid van organisaties 

 

Blijft niets zoals het is? En moeten organisaties continu veranderen? Het antwoord is JA. Op donderdag 19 april focussen we ons tijdens een ochtendsessie op de vier stappen die we als organisatie moeten nemen om continu te leren en te anticiperen op ontwikkelingen om waardevol te blijven

Jeroen van Rossen | Alfen B.V. neemt ons mee in de ontwikkelingen en veranderingen die op macroniveau spelen en impact hebben op onze huidige en nieuwe businessmodellen. Aan de hand van een verhaal en interactie gaan we in op de effecten van demografische, sociale en technologische ontwikkelingen.

Matthijs de Groot & Saskia Wantia | Het Consultancyhuis geven inzicht in de disruptieve spelers in de energiesector en bieden handvaten om als organisatie de juiste methode te kiezen voor het versnellen van de eigen innovatie-ambities. Daarbij wordt ingegaan op verschillende methodes en tools en worden concrete voorbeelden en ervaringen gedeeld.

Roberto Balzarelli & Jelena van Gelder | Stevin gaan in op het teweegbrengen van veranderingen binnen organisaties in een technische omgeving. Daarbij kijken zij vanuit de praktijk naar de verschillende types die voor kunnen komen bij een verandertraject. Denk bijvoorbeeld aan de manager, de gebruiker, de anti, de kartrekker, etc. Hoe ga je om met deze types? Hoe zorg je voor blijvende verandering?

Programma
Inloop met ontbijt        07:45 uur

Aanvang                     08:15 uur  
Eindtijd                        11:00 uur


Locatie
Bar Beton | Rijnsweerd | Utrecht

Kosten:
Voor Dutch Power participanten is deelname gratis

Met vriendelijke groeten,
Stichting Dutch Power

 

inschrijvingen evenement
 inschrijvingen evenement