Welkom

Op 1 april vindt alweer de derde DGA dag plaats. Het thema van deze dag is: Groei. Dit kan van alles betekenen. Groei van de industrie zelf. Groei in de zin van groter groeien als bedrijf. Groei door middel van het vergroten van je kennis. Groei door je blik op de wereld te vergroten om internationale kansen te bekijken. En groei door samen te werken met andere industrieën.

De DGA dag vindt plaats bij de Hogeschool Rotterdam, locatie Museumpark. Hier bevindt zich een gloednieuw paviljoen met interactieve media, wat deze locatie zeer geschikt maakt voor de DGA dag.

De studenten van de opleiding Mediatechnologie van de Hogeschool Rotterdam worden opgeleid om multimedia producten te ontwikkelen. Een aantal van deze studenten neemt tijdens de DGA dag onder begeleiding van professionals deel aan een gamejam. De resultaten hiervan worden aan het einde van de middag gepresenteerd. Het beste idee wordt door beloond met een Kinect (beschikbaar gesteld door Microsoft).

Deelname aan de DGA dag is gratis voor leden en niet-leden. Wel is een registratie vereist.

Graag tot vrijdag 1 april!

Het plaatje is een screenshot van de game Bohm van Monobanda

Het plaatje is een screenshot van de game Bohm van Monobanda

De DGA dag is mede mogelijk gemaakt door de Rotterdam Media Commission, de Hogeschool Rotterdam, Taskforce Innovatie Regio Utrecht, Microsoft en Testronic Labs.
Partners

Rotterdam Media Commission (RMC)

De Rotterdam Media Commission is er om de mediasector in de Maasstad te versterken. Wij zijn de link tussen media-ondernemers, aanstormende talenten, onderwijsinstellingen en de gemeente. De drie commissioners van de RMC werken nauw samen met ondernemers, vertegenwoordigers van de opleidingen en gemeentelijke instellingen om de Rotterdamse mediasector naar een hoger economisch niveau te tillen. Kort gezegd: we zetten ons in om te zorgen dat deze creatieve sector gezonde ‘business’ kan doen. Kijk voor meer informatie op onze site – www.rmc.rotterdam.nl

ticketregistratie
 ticketregistratie