Vijf jaar Liedboek en verder

Op zaterdag 26 mei heten we u in de Amersfoortse Bergkerk van harte welkom!

We organiseren een bijeenkomst rond het in 2013 verschenen ‘Liedboek, zingen en bidden in huis en kerk’: ervaringen, mogelijkheden, nieuwe ontwikkelingen en suggesties. De Interkerkelijke Stichting voor het Kerklied (ISK) organiseert deze dag voor predikanten, cantores, voorzangers, organisten, pianisten, componisten, dichters, liturgen, zangers en iedereen die het Liedboek en zingend geloven een warm hart toedraagt.

We verkennen waar we staan. De enorme rijkdom aan liederen, zangvormen, gebeden en gedichten in het Liedboek inspireert velen in en rond de deelnemende kerken tot zingen en vieren. Maar ook na vijf jaar is nog niet iedereen vertrouwd met de breedte van het repertoire. Reflectie op nieuwe mogelijkheden is op zijn plaats.

Daartoe organiseert de ISK deze bijeenkomst. We gaan aan de slag met diverse liederen en teksten uit het boek. Zo willen we bijdragen aan een breder gebruik van het Liedboek. En inspiratie opdoen voor onze wekelijkse en dagelijkse praktijk op zondagen en weekdagen, in erediensten en andere leefkringen.

Het programma vraagt een actieve deelname. We gaan praten en van gedachten wisselen, maar ook veel zingen. Breng daarom uw liedboek mee. En, om een andere reden, ook uw mobiele telefoon. Als u die niet heeft is dit geen probleem. De ochtend wordt plenair gehouden, in de middag zijn er workshops en we sluiten de dag af met een vesper, gevuld met bijdragen uit de workshops.

Maak hieronder uw keuze uit de vier workshops. U kunt er twee volgen.

Tot slot vragen we u of we uw naam en e-mailadres mogen opslaan om u in de toekomst op de hoogte te houden van ISK activiteiten, dit i.v.m. veranderde regelgeving per 25 mei a.s.

Daarna vragen we u via Ideal tien euro te betalen (voor een tegemoetkoming in de kosten van de dag, waaronder thee/koffie en lunch) en ontvangt u meteen in uw mailbox uw inschrijving voor deze dag. Laat hem in uw inbox staan, zodat u desgewenst uw keuze later nog wijzigt en een print mee kunt nemen naar Amersfoort als entreebewijs, of via uw mobiele telefoon.

Mocht u na aanmelding verhinderd zijn dan vinden we het fijn als u zich wilt afmelden voor de dag. Helaas kunnen we uw inschrijfgeld niet meer terug storten na aanmelding, dit in verband met de kosten die we al maakten voor de dag. 

€ 10,00

Totaal: € 10,00

symposiumregistratie
 symposiumregistratie