Beste heer/mevrouw,

Wij willen nogmaals het Medtech West event op donderdag 23 juni 2011 bij u onder de aandacht brengen. Dit event zal in het teken staan van drie communities binnen de medische technologie, die hun wortels hebben in de Medical Delta-regio, met belangrijke inbreng uit de breedte van heel Nederland:
• Medische beeldvorming
• Minimaal invasieve ingrepen
• Neurorevalidatie

Ochtend: Workshops

In de ochtend zullen er drie workshops worden georganiseerd. Voor deze workshops kunnen uitsluitend direct betrokkenen van de drie IMDI's zich registreren.

Middag: Context

De middag zal niet alleen in het teken staan van het presenteren van de resultaten van de workshops, maar ook een context bieden voor deze inhoud, van lokaal tot regionaal, en van landelijk tot Europees.

Tevens zal door beide ministeries een tipje van de sluier worden opgelicht rondom het nieuwe beleid betreffende de topsectoren.

Gehele dag: Demonstratiemarkt

Tijdens het event zal een groot aantal bedrijven en samenwerkingsverbanden zichzelf presenteren op de markt. De markt is een laagdrempelige omgeving die het nog makkelijker maakt elkaar tegen te komen.

U kunt zich aanmelden via onderstaande link. Wij hopen u te zien op donderdag 23 juni!

Met vriendelijke groeten
Inge van Marion

Namens de 3 IMDI communities: Frans van der Helm (TUD) & Hans Arendzen (LUMC), Jenny Dankelmann (TUD), Wiro Niessen (EMC) & Mark van Buchem (LUMC)

Medical Delta

IMDI logo's

evenementsoftware
 evenementsoftware