Stopcontact op zee

De overheid streeft naar een volledig duurzame energievoorziening. Vol inzetten op windenergie is van cruciaal belang om deze ambitie te verwezenlijken. Dit vraagt om verregaande initiatieven op het gebied van het ontwikkelen en bouwen van offshore windparken.

Hier krijg je energie van
O.l.v. dagvoorzitter Anja Vijselaar van Petersburg Consultants vertellen participanten van Dutch Power waaronder TenneT, TKF, Prysmian, Joulz Energy Solutions, Movares en andere sprekers van Shell New Energy, Navigant en HSM, over huidige en nieuwe ontwikkelingen rondom windparken op zee en de aansluiting ervan op het land. Vanuit verschillende invalshoeken zoomen zij in op:

    • het ontwikkelen en bouwen van een windpark op zee
    • het realiseren van een offshore transformatorstation
    • het leggen van kabels op zee, het maken van aansluitingen tussen de windmolens en het offshore transformatorstation en het maken van een aansluiting met een landstation

Kom ook en laat je bijpraten tijdens deze inspirerende bijeenkomst.
Doe mee, denk mee, praat mee!

Wanneer
Woensdag 20 maart 2019

Locatie
Bar Beton Rijnsweerd
Pythagoraslaan 101, 3584 BB Utrecht

Programma
De inloop start om 14:30 uur. Het plenaire programma start om 15:00 uur. Bekijk hier het hele programma.

Kosten
Voor Dutch Power-participanten, studenten en partners is deelname gratis.

Met vriendelijke groet,
Dutch Power

*Met deze aanmelding geef je toestemming dat je persoonsgegevens in het e-mailbestand van Dutch Power worden opgenomen en gebruikt worden om je op de hoogte te houden over de bijeenkomst en andere evenementen van Dutch Power. Heb je hier bezwaar tegen, stuur dan een e-mail naar info@dutchpower.net.