aanmelder.nl, eenvoudig evenementen organiseren

BNO tallks #09 - Apps & Tabs

pic


LET OP: DIT EVENEMENT IS UITVERKOCHT
Er worden GEEN kaarten aan de deur verkocht.


BNO Tallks #09 - Apps & Tabs

Donderdag 22 september in Pakhuis de Zwijger

"O ja en we willen ook een App", wie heeft hem nog niet gehoord uit de mond van zijn opdrachtgever? Apps zij niet meer weg te denken uit het medialandschap. Boodschappenlijstjes maken, het weer checken en geld overmaken doe je tegenwoordig allemaal via apps op je smartphone. Of natuurlijk op je Tab. Allemaal
verkrijgbaar op een markt die zichzelf continue weer inhaalt en die je als ontwerper ook moet blijven volgen als je je klant op een juiste en vooral ook actuele manier wilt kunnen adviseren en bedienen. BNO Tallks #09 brengt daarom licht in de duisternis en organiseert op 22 september een editie over Apps en Tabs.

De volgende vragen (en antwoorden!) passeren de revue: Welk platform kies je (ios,android,windows)? Wat zijn de technische randvoorwaarden voor apps? Hoe ontwerp je voor staand en liggend formaat? Hoe houd je rekening met gestures in je ontwerpen? Hoe doseer je je informatie? Hoe vertaal je een 'brand' naar de tablet? Kortom: eigenlijk genoeg voor een heel congres, maar wij houden het voorlopig op een bomvol programma. Wees er snel bij!

Met onder andere: Bright's Uitpakparty over tablets door David Lemereis , Jack Zwanenburg van Edenspiekermann, Mike Lee van Appsterdam , Peter Slavenburg van Follow a Muse, Remco van den Hout van CSinteractive Jorn van Dijk van Noodlewerk en Jordy van Meer van IceMoble! Moderator van de avond is Peter Villevoye.

Na het programma staan er netwerktafels klaar waarbij per tafel specifieke thema 's besproken kunnen worden met een van de experts (ontwerpers,programmeurs, opdrachtgevers) die zich hiervoor hebben opgegeven. Schroom niet en stel je vragen!

Info

Tijden: Programma 19.30 - 22.00 uur met aansluitend een borrel. Netwerktafels 22.15 - 23.00 uur
Inloop & registratie: 19.00 uur

Locatie: Pakhuis de Zwijger te Amsterdam, grote zaal. (Piet Heinkade 179, 1019 HC Amsterdam, 020 7884433)
Entree: BNO-leden en studenten €5,00, niet-leden 7,50
Aanmelden uitsluitend via: aanmelder.nl/tallks

De voertaal is Nederlands.

Links naar de presentaties:
IceMobile
http://www.slideshare.net/icemobile/bno-tallks-apps-tabs-jordy-van-meer-icemobile

CSinteractive
http://www.slideshare.net/remcovandenhout/concept-design-voor-het-tablet-device

Edenspiekermann
http://www.slideshare.net/estherovermars/bno-tallks-09-tabs-apps

ticketregistratie
 ticketregistratie