Welkom

Hartelijk welkom op de evenements-website van

Workshop Natuurlijk Leiderschap op 30 januari 2012

trail4.png

Tijdens deze workshop staan we stil bij de manier waarop we invulling geven aan ons leiderschap, zowel professioneel als privé. We wisselen van gedachten en laten ons inspireren door een speciale gast, Ian Read. Hij is als gids verbonden aan de Foundation of Natural Leadership klik hier:FNL en begeleidt leadership trails in de wildernis van Zuid-Afrika. Voor Ian is de natuur de grote inspirator.

Tijdens trails komen deelnemers uit hun comfort zone en los van hun normale dagelijkse leven. Van hieruit hervinden zij hun eigen natuurlijke en innerlijke bronnen, waarmee ze vanuit hun eigen kracht antwoorden kunnen zoeken voor hun zakelijke en privé uitdagingen.

Trails worden gehouden in Afrika, de Alpen, Zweden en sinds kort ook in de ongerepte natuur van zuidwest Ierland klik hier

Natuurlijk leiderschap
Leiding nemen over je eigen leven en autonome keuzes maken. Niet op basis van je functie, maar vanuit wie je van nature bent. Een natuurlijk leider ziet het creëren van maatschappelijke toegevoegde waarde als het hoogste goed. Hij of zij haalt het beste uit mensen en accepteert dat andermans groei en persoonlijke momenten belangrijk zijn.

Theorie U
In deze workshop wordt het ‘U-Proces’ uiteengezet als kernbenadering voor leiderschapstransformatie. Het U-Proces is een methodologie waarbij nieuwe realiteiten worden gecreëerd door het volgen van natuurlijke stappen in onze benadering en het ontsluiten van onze creativiteit. Grondleggers zijn Jaworski, Senge en Scharmer.

aanmeldformulier voor evenementen
 aanmeldformulier voor evenementen