Geachte heer/mevrouw,

We zijn er trots op u te kunnen uitnodigen voor de conferentie Standaarden in de praktijk op 18 januari 2012 op locatie BurgGolf Haverleij Den Bosch.

Dit evenement wordt georganiseerd door Actemium in samenwerking met Heineken en ISA om mensen samen te brengen die werkzaam zijn in de voedsel en dranken industrie en verantwoordelijk zijn voor productieautomatisering.

Als genodigde is het zeer waarschijnlijk dat automatiseringsprojecten volgens internationale standaarden onder uw beheer vallen of dat u betrokken bent bij het opstellen van bedrijfsrichtlijnen voor productieautomatisering. Dan heeft u de uitdaging om theorie in de praktijk toe te passen. Welke interpretatie van internationale standaarden past het best bij uw organisatie? Hoe kan een algemene richtlijn gebruikt worden op uiteenlopende productielocaties?

Deze conferentie gaat ervan uit dat er geen eenduidig antwoord bestaat. Ieder bedrijf maakt zijn eigen afwegingen gebaseerd op productiekarakteristieken, cultuur en persoonlijke ervaring. Deze conferentie heeft juist tot doel om die ervaring uit te wisselen. We zijn daarom ook erg benieuwd naar uw ervaring.

U kunt zich eenvoudig aanmelden door op de onderstaande link te klikken.

Met vriendelijke groet,

Jaap Both

duurzame evenementen organiseren
 duurzame evenementen organiseren