aanmelder.nl, eenvoudig evenementen organiseren

Introductie nieuwe vorm CrossMediaTool

SPING introduceert nieuwe CrossMediaTool

Delft, 12 januari 2012 - Op donderdag 26 januari vindt het CrossMediaTool Event plaats van SPING BV in Villa Vrijenban te Delft. Tijdens dit event kunt u ontdekken op welke manier nieuwe technologieën uw marketingstrategie nog beter kan ondersteunen en hoe u nieuwe campagnes sneller kunt realiseren.

SPING heeft, vanuit haar perspectief als ICT-Wizard, onderzoek laten doen naar de behoeften van marketingbureaus rondom crossmediale campagnes. Hierop is één van haar diensten, de CrossMediaTool, aangepast. De nieuwste manier om interactieve campagnes sneller te realiseren.
Met behulp van de resultaten van het onderzoek kan SPING een meer geschikte dienst afzetten, die beter bij de markt past. Tijdens dit event wil SPING een verduidelijking geven welke toegevoegde waarde deze tool heeft voor marketing- en communicatiebureaus.

Dit interactieve event stelt u in de gelegenheid om te discussiëren over eventuele aanvullingen die gewenst zijn om daarmee de tool voor uw bedrijf zo nuttig mogelijk te maken. Aansluitend is er een borrel en gelegenheid tot netwerken.

Locatie: Villa Vrijenban, Nieuwe Plantage 58 te Delft
Ontvangst: 14.30 – 15:00 uur
Start programma: 15.00 uur
Borrelen & netwerken: vanaf 16.00 uur

Voor meer informatie over SPING kunt u contact opnemen met:
SPING BV (Wizards of ICT)
Eric van der Walle
Nieuwe Plantage 58
2611 XK Delft
06 – 11 48 19 32
e.vanderwalle@sping.nl

evenementsoftware
 evenementsoftware