aanmelder.nl, eenvoudig evenementen organiseren

Buitengewone Middag 25 November 2012

Beste heer/mevrouw,

U bent een van onze ruim 1200 investeerders in Buitengewone Varkens. Wij zijn bijzonder blij met uw steun. Van uw bijdrage hebben we onze varkens prachtige locaties kunnen geven in het bos en in de weide. De varkens doen het bijzonder goed buiten.

Afgelopen zomer zijn al op meer dan tien plekken Gasconne en Bonte Bentheimer varkens weer zichtbaar in het landschap. Mede dankzij jullie.

We willen u van harte uitnodigen op alweer ons derde evenement "de Buitengewone Middag". Dan kunt u zelf zien hoe onze varkens erbij lopen. Wij zullen ons initiatief presenteren en er is volop gelegenheid voor vragen. Als u ideeën heeft om ons initiatief verder te versterken dan houden wij ons daarvoor aanbevolen.

De Buitengewone Middag is op zondagmiddag 25 november vanaf 14.30 in Ambt Delden.

Tussen 13.00 en 15.00 kunt u op eigen gelegenheid kijken op één van onze locaties, namelijk in Noordijk (Bonte Bentheimers) of Oldenzaal (Gasconne). Er staat op deze locaties iemand om een toelichting te geven en uw vragen te beantwoorden. De routebeschrijving vindt u onde de knop "locatie" op de aanmeldsite.

Om 14.00 uur begint het officiële programma op onze boerderij in Ambt Delden aan de Schoneveldsweg 7.
__
- 14.00 Inloop en aanmelden
- 14.30 Welkom en eerste uitleg Buitengewone Varkens
- 15:00 Start eerste varkens safari
- 15.30 Welkom en tweede uitleg Buitengewone Varkens
- 16:00 Start tweede varkens safari
- 16:30 Uitreiking Arca-Deli Award door Stichting Zeldzame Huisdierrassen
- Vanaf 17:00 is de uitgifte van het Buitengewone varkenspakket (let op tot crowdfunder nr 900, zie uw nummer op uw crowdfundercertificaat)

__

We vragen u zich doormiddel van de aanmeldknop aan te melden en aan te geven met hoevelen u van plan bent te komen. Zodat we hier rekening mee kunnen houden. Onze evenement locatie is geschikt voor ongeveer 250 mensen.

Tot 21 november kunt u zich aanmelden.

Belangrijk
Op uw certificaat heeft u kunnen lezen dat u éénmalig gratis met twee personen kunt aanschuiven op een door ons georganiseerd evenement. Indien u al een keer bent geweest bent u natuurlijk ook van harte welkom, maar dan vragen we een entree van €15,- per persoon voor de hapjes en drankjes. Dit geldt ook als u met meer dan twee volwassenen op één crowdfunders certificaat komt. Voor kleine kinderen maken we een uitzondering, die mogen gratis mee. Wij verzoeken u het entree-geld contant en het liefst gepast mee te brengen en te betalen bij aankomst op onze boerderij aan de Schoneveldsweg 7.

Voor de kinderen is er een speeltuintje en een trampoline.
Diegene die mee willen op varkens safari raden wij ten zeerste aan laarzen mee te nemen.

Graag willen wij u ontmoeten op alweer ons derde evenement.

Met vriendelijke groet,

Willem Rienks, Wim Meulenkamp, Bart Vaalt en Rik Olde Loohuis
Buitengewone Varkensboeren

bijeenkomst organiseren
 bijeenkomst organiseren