aanmelder.nl, eenvoudig evenementen organiseren

TEDxAmsterdamWomen 2012 ~ Guests

Hallo!

Graag willen we je uitnodigen voor TEDxAmsterdamWomen 2012. Wil je zo vriendelijk zijn om voor 20 november aan te geven of je komt of niet?

Aanwezigheid

Ook willen we wel graag dat je de hele dag aanwezig bent. Er is aandacht besteed aan het opbouwen van een gevarieerd programma met inspirerende talks en workshops en er is uitgebreid de gelegenheid om te netwerken tijdens de lunch en borrel. Omdat er elk jaar een lange wachtlijst is, willen we de gastenlijst reserveren voor mensen die er ook daadwerkelijk gebruik van maken.

Workshops

Er is een mogelijkheid om in de pauze deel te nemen aan een van twee workshops. Deze zijn exclusief ontwikkeld voor TEDxAmsterdamWomen en gratis toegankelijk voor geïnteresseerden. Wel is er een beperkte capaciteit en daarom geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt. De workshops worden gehouden tijdens de lunch en de live stream met TEDxWomen in Washington en New York.

  • Workshop Ready for Finance
    Annerie Vreugdenhil (ING) en Cillian Jansen Verplanke (Karmijn Capital) vertellen vrouwelijke ondernemers op informerende en inspirerende wijze alles over het financieren van zakelijke groei. Het betreft een interactieve sessie waarin de twee financiële zwaargewichten hun kennis en ideeën delen. Doel is om te leren omgaan met de natuurlijk weerstand van vrouwen tegen de financiële verwikkelingen van ‘het grote geld’. Maximaal aantal deelnemers: 25. Geschikt voor beslissers van ondernemingen met meer dan 5 werknemers.

  • Workshop koken met Sarah en Onno
    Raw food guru Sarah Britton gaat speciaal voor TEDxAmsterdamWomen een bijzondere samenwerking aan met Onno Kokmeijer. Zijn kookkunsten in het Okura restaurant Ciel Bleu zijn bekroond met maar liefs twee Michellin sterren. Samen organiseren ze een kookworkshop waarin hun beider visies op lekker en gezond eten hoofdrollen spelen. Maximaal aantal deelnemers: 25. Vanwege het niveau vooral geschikt voor foodies met gevorderde behendigheid in de keuken.

Maak je inschrijving compleet

Je inschrijving is pas compleet als wij jouw aanmelding hebben ontvangen. Dat kan makkelijk via deze site. Klik in de linker navigatie op aanmelden. Tot ziens op 1 december 2012!

e ticketverkoop
 e ticketverkoop