aanmelder.nl, eenvoudig evenementen organiseren

TEDxAmsterdamWomen-YES!

Hallo!

Bedankt voor je inschrijving bij TEDxAmsterdamWomen 2012.
Elk jaar ontvangen we meer inschrijving dan plaatsen in de zaal. Maar we hebben goed nieuws! Jij kunt er bij zijn op 1 december in het Okura Hotel. We zijn gegrepen door jouw motivatie en jij draagt bij aan onze ambitie om een inspirerende en diverse groep vrouwen (en mannen) bij elkaar te brengen voor ons jaarlijkse event.

Kosten

We willen vragen of je voor 20 november wilt aangeven of je komt of niet. Er zijn een paar voorwaarden. Ten eerste vragen we voor een bijdrage in de onkosten (denk aan catering, decor, de live stream en technische support) van € 75,-. Uiteraard zorgen we dat je op het event zelf niets te kort komt.

Aanwezigheid

Ten tweede willen we wel graag dat je de hele dag aanwezig bent. Er is aandacht besteed aan het opbouwen van een gevarieerd programma met inspirerende talks en workshops en er is uitgebreid de gelegenheid om te netwerken tijdens de lunch en borrel. Omdat er elk jaar een lange wachtlijst is, willen we de gastenlijst reserveren voor mensen die er ook daadwerkelijk gebruik van maken.

Workshops

Er is een mogelijkheid om in de pauze deel te nemen aan een van twee workshops. Deze zijn exclusief ontwikkeld voor TEDxAmsterdamWomen en gratis toegankelijk voor geïnteresseerden. Wel is er een beperkte capaciteit en daarom geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt. De workshops worden gehouden tijdens de lunch en de live stream met TEDxWomen in Washington en New York.

  • Workshop Ready for Finance
    Annerie Vreugdenhil (ING) en Cillian Jansen Verplanke (Karmijn Capital) vertellen vrouwelijke ondernemers op informerende en inspirerende wijze alles over het financieren van zakelijke groei. Het betreft een interactieve sessie waarin de twee financiële zwaargewichten hun kennis en ideeën delen. Doel is om te leren omgaan met de natuurlijk weerstand van vrouwen tegen de financiële verwikkelingen van ‘het grote geld’. Maximaal aantal deelnemers: 25. Geschikt voor beslissers van ondernemingen met meer dan 5 werknemers.

  • Workshop koken met Sarah en Onno
    Raw food guru Sarah Britton gaat speciaal voor TEDxAmsterdamWomen een bijzondere samenwerking aan met Onno Kokmeijer. Zijn kookkunsten in het Okura restaurant Ciel Bleu zijn bekroond met maar liefs twee Michellin sterren. Samen organiseren ze een kookworkshop waarin hun beider visies op lekker en gezond eten hoofdrollen spelen. Maximaal aantal deelnemers: 25. Vanwege het niveau vooral geschikt voor foodies met gevorderde behendigheid in de keuken.

Maak je inschrijving compleet

Je inschrijving is pas compleet als wij jouw betaling hebben ontvangen. Dat kan makkelijk via deze site (iDeal, PayPall, creditcard). Tot ziens op 1 december 2012! Klik in de linker navigatie op aanmelden.

inschrijfformulier maken in word
 inschrijfformulier maken in word