aanmelder.nl, eenvoudig evenementen organiseren

Licentiehouderbijeenkomst

Licentiehouders bijeenkomst

Landgoed Avegoor - Hotel of Modern Art

Uitnodiging Licentiehouderbijeenkomst 4 Februari 2013

Als licentiehouder vervult u voor Dutch Power een essentiële rol. U heeft de mogelijkheid om tijdens de besloten licentiehouderbijeenkomsten met uw collega’s in gesprek te gaan. Daarnaast zijn de licentiehouderbijeenkomsten bedoeld om u bij te praten over de laatste ontwikkelingen binnen de sector en in het bijzonder die van Dutch Power. Uw bijdrage vormt dan ook een belangrijke input voor de koers van Dutch Power.
De afgelopen jaren hebben we al diverse bijeenkomsten gehad waar wij hebben gesproken over de koers van Dutch Power. Het afgelopen jaar zijn er een aantal concrete ontwikkelingen gestart die nieuwe kansen biedt voor uw bedrijf en Dutch Power. Op 4 februari willen wij graag hierover met u in gesprek.

WIJ STELLEN UW INBRENG ERG OP PRIJS
Dutch Power neemt het podium om te vertellen welke initiatieven er op dit moment spelen. Maar Dutch Power biedt ook u deze dag het podium. Hoe schat u de kansen in op basis van deze initiatieven. Waar liggen de mogelijkheden en deel ze met de andere licentiehouders van onze participanten.

MIS DEZE KANS NIET!
Kom op 4 februari om 15.00 uur naar de Dutch Power licentiehouderbijeenkomst in:
Landgoed Avegoor - Hotel of Modern Art
Zutphensestraatweg 2
6955 AG Ellecom

Voor vragen bel of mail naar Jeanet Brouwhuis - 06 29057654.
We zien je graag op 4 februari

registratie gasten evenement
 registratie gasten evenement