Welkom

In Control?!
Hoe staat het met het onderhoud en de beheersbaarheid van onze secundaire systemen? Wat zijn de ontwikkelingen en trends? En is ons kennismanagement klaar voor de toekomst? Tijd voor een creatieve aanpak van onderhoud en beheer enerzijds en kennis en ervaring anderzijds.

Waarom interessant voor u?
U bent werkzaam in het gebied van secundaire systemen ofwel beveiliging en stationsautomatisering (SA). Systemen die essentieel zijn voor een betrouwbare elektriciteitsvoorziening. U ervaart dagelijks de complexiteit in uw werkgebied zoals meerdere generaties producten van meerdere fabrikanten, de toename van het software aandeel in nieuwe producten, de toename van het aantal parameters en niet te vergeten het meer en meer uitrusten van systemen met communicatie-interfaces.

Van u wordt echter verwacht, dat u In Control?! bent en blijft in deze complexe wereld. Deze dag geeft u de mogelijkheid om met de deelnemers en experts te discussiëren en na te denken over mogelijke oplossingen.

Wat is de rol van het Nationaal Comité Cigré B5?
Het nationaal comité Cigré B5 wil een rol spelen in het op de agenda krijgen van deze belangrijke onderwerpen. Het comité nodigt u daarom uit om op 26 maart 2013 mee te denken en te doen tijdens deze interactieve dag.

Van denkrichting naar Praktijk
Tijdens In Control?! worden in drie cases de huidige situatie geschetst vanuit verschillende invalshoeken; klant, leverancier en globale ontwikkelingen. In de middag volgen er workshops waarin we een grote inbreng van u als deelnemer vragen. De resultaten uit de workshops vormen de basis voor een paneldiscussie.

Het programma is in hoge mate interactief. Ook u dagen we uit actief deel te nemen aan de workshops, de discussie en uw kennis te delen met de deelnemers. Een uitgebreid programma vindt u op de website [link]

Wat willen we bereiken?
De dag geeft u inzichten vanuit verschillende invalshoeken. Niet alle problemen kunnen we zelf wegnemen maar er zullen ongetwijfeld thema’s ter sprake komen waaraan we wel degelijk een bijdrage kunnen leveren om veranderingen te bewerkstelligen. Als NC Cigré B5 willen we hierin graag faciliteren.

Voor wie?
Voor huidige beveiligingsexperts en assetmanagers werkzaam bij netbeheerders en de energie-intensieve industrie en voor professionals uit het vakgebied beveiliging en besturing.

Ook toekomstige professionals in deze vakgebieden zijn welkom. Er is tijdens deze dag ook volop gelegenheid tot netwerken.

Kosten
De kosten voor deelname zijn € 285,- (excl. 21% btw).
Voor studenten is deelname gratis.

Aanmelden
Aanmelden kan via www.cigre.nl/aanmelder.
Er is een maximum aantal deelnemers. Inschrijvingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld dus reageer snel!

Wij begroeten u graag op dinsdag 26 maart bij In Control?!

conferentie organiseren
 conferentie organiseren