Het onderstation, de betrouwbare hub?

Energie: Altijd en overal. Een vanzelfsprekende zekerheid. Samen werken aan het inrichten en optimaliseren van een betrouwbare, duurzame en betaalbare energie-infrastructuur. De maatschappij rekent op ons.

Van ambitie naar realisatie
De energietransitie is volop in beweging en de belangstelling voor duurzame energie onafwendbaar. De ambities zijn hoog. Tijd voor de realisatie. En speelt het onderstation daarbij “DE CRUCIALE ROL?

Solide oplossingen bereiken
Oplossingen die gebaseerd zijn op zoeken naar en (door) ontwikkelen van hoogwaardige concepten en technieken. We hoeven het wiel niet opnieuw uit te vinden maar delen kennis en inzichten vanuit verschillende invalshoeken. Als NSC Cigré B3 willen we hierin graag faciliteren.

Van ontwerp tot einde levensduur
De volgende onderwerpen komen aan de orde:
- Hoe rekbaar is het begrip betrouwbaarheid?
- Wat is de invloed van de stationsconfiguraties?
- Wat is de impact van decentrale opwekking op nieuwe en bestaande distributiestations en transportnetten?
- Wat zijn de implicaties van cyber security
- Verhoging van de betrouwbaarheid door condition monitoring?
- Welke trends en ontwikkelingen ziet de industrie?
- Hoe verlengen we de levensduur door gebruik van de “Predictive health” methodiek?

Voor wie
Voor professionals werkzaam bij energieproducenten, netbeheerders, service providers en consultants. Maar ook voor deskundigen werkzaam bij grote industrieën en andere grootverbruikers en toezichthouders. Kortom voor allen die streven naar en werken aan het inrichten en optimaliseren van een betrouwbare, duurzame en betaalbare energie-infrastructuur. Ook toekomstige professionals in deze vakgebieden zijn welkom.

Naast het opdoen van technische ideeën is er ook volop gelegenheid tot netwerken. Een unieke gelegenheid die u niet mag missen!

Waar
“Het onderstation, de betrouwbare hub?” vindt plaats in het Hoogspanningslaboratoriumvan de TU Delft.

Kosten
De kosten voor deelname zijn € 285,-(excl. 21% btw).
Voor studenten is deelname gratis.

Aanmelden
Meldt u aan. Er is een maximum aantal deelnemers. Inschrijvingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld dus reageer snel!

Klik hier om aan te melden

Annuleren
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot drie weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 75,- (excl. btw) aan administratiekosten in rekening. Meldt u zich binnen drie weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken.