Relatiedag KMWE2013

Relatiedag KMWE2013

Excellence in Technology

Na het grote succes van de relatiedag 2 jaar geleden heeft de tijd voor KMWE zeker niet stilgestaan. Zo hebben dit jaar de meest omvangrijke investeringen in de historie van KMWE plaatsgevonden en zijn wij dan ook zeer trots om u het resultaat van deze investeringen te mogen laten zien. Zo is ons machinepark bij Precision Components uitgebreid met de nieuwste (geautomatiseerde) machines op het gebied van verspaning en is er bij Precision Systems een nieuwe cleanroom gerealiseerd. Tevens willen wij u meenemen naar onze vorig jaar geopende KMWE Projects locatie.

Dit alles willen wij wederom in een feestelijke setting doen, waarbij wij u van harte willen uitnodigen voor de Relatiedag KMWE 2013.

Graag ontvangen wij u op vrijdag 4 oktober om xx uur op ons hoofdkantoor, Croy 11, in Eindhoven. Na ontvangst begeleiden onze directie en medewerkers u graag tijdens een rondleiding door onze locaties,. Daarna is er uiteraard voldoende gelegenheid om om onder het genot van een hapje en drankje na te praten.

Noteert u deze datum alvast in uw agenda. 6 weken voorafgaand aan de Relatiedag sturen wij u nog een officiele uitnodiging. Uiteraard kunt u ook reeds een aanmelding sturen voor onze Relatiedag.

Wij hopen u graag te verwelkomen op 4 oktober!

Directie en medewerkers KMWE

deelnameregistratie
 deelnameregistratie