The Next Generation - Together Tomorrow

Het nieuwe zakendoen in de onderneming van morgen

Razendsnelle technologische ontwikkelingen veranderen de wereld én de manier van zakendoen. De uitdaging is om de onderneming van morgen in te richten volgens nieuwe businessmodellen, met een nieuwe generatie medewerkers. Hoe gaat u hiermee om? Is uw organisatie aantrekkelijk voor de next generation?

Op woensdag 13 november 2013 organiseert FME, exclusief voor leden en branchebesturen, het congres The Next Generation - Together Tomorrow. Ik nodig u van harte uit om samen met ons inspiratie op te doen voor nieuwe strategieën om uw bedrijf fit for the future te maken.

Introducé

Is de next generation al werkzaam in uw bedrijf? Dan kunt u een high potential als introducé meenemen naar ons congres! We geven onder meer de aftrap voor FME The Next Generation, een platform voor en door ambitieuze managers.

Alexander Klöpping

Het programma staat volledig in het teken van het nieuwe zakendoen in de onderneming van morgen. Zo is 'technoviking' Alexander Klöpping, bekend van De Wereld Draait Door, bij ons te gast. Hij vertelt over de invloed van technologie en communicatietrends op het ondernemerschap en hoe u uw bedrijf aantrekkelijk maakt voor de aankomende generaties.

En verder

  • Powered by Dutch TechnologyPowered by Dutch Technology, een update over krachtenbundeling en nieuwe vormen van samenwerking in de keten.
  • Live pitches voor TEDxBinnenhof 2014 TEDxBinnenhof 2014, wie heeft de meest inspirerende technologische innovatie voor een duurzame toekomst?

Een inspirerend en boeiend programma over innovatie van uw organisatie, een nieuwe generatie, over het bedrijf van morgen en over wat de technologische industrie bijdraagt aan de toekomst.

Ik reken op uw komst.

Plaatjes titel

Ineke Dezentjé Hamming-Bluemink
Voorzitter FME

Aanmelden

evenements uitnodiging
 evenements uitnodiging