Nieuw: FME-platform voor ambitieuze managers

FME The Next Generation

Met het platform FME The Next Generation koppelt FME ambitieuze managers van lidbedrijven aan elkaar. Op deze manier kunnen zij kennis met elkaar delen en elkaar adviseren bij het oplossen van herkenbare (organisatie)problemen.

Ontwikkelingen gaan snel in de technologische industrie. Snel schakelen en bijsturen is nodig om de concurrent voor te blijven. De koers van een onderneming wordt niet alleen bepaald door de CEO, maar ook beïnvloed door betrokken managers met een scherpe blik op de toekomst. Wij zijn op zoek naar deze ambitieuze (jonge) managers voor ons nieuwe platform: FME The Next Generation.

Platform: FME The Next Generation

Zij zijn de volgende generatie directeuren van bedrijven in de technologische industrie en creëren in dit nieuwe platform een (kennis)voorsprong. Daarmee kunnen bedrijven in de Nederlandse technologische industrie de (internationale) concurrentie voorblijven.

Doelgroep

De 'Next-er' is een ambitieuze, jonge en toekomstgerichte ondernemer, directeur of managers binnen een FME–lidbedrijf. Hij of zij vervult een leidinggevende rol en zijn (mede-)verantwoordelijk voor het beleid in het bedrijf.

Bijeenkomsten en klankborden

Per jaar organiseert FME The Next Genereation twee tot drie themabijeenkomsten. Om elkaars bedrijven beter te leren kennen, zullen deze bijeenkomsten regelmatig bij het bedrijf van een van de deelnemende managers plaatsvinden. Ook kan het voorkomen dat FME de ‘Nexters’ vraagt om te dienen als klankbord om een mening te geven over een bepaald idee of voorstel. Zo houdt FME een luisterend oor met de ‘Next Generation’.

Kick-off

Tijdens het FME Congres The Next Generation – Together Tomorrow op woensdag 13 november 2013 vindt de kick-off plaats. De 'Next-ers'zijn hier van harte voor uitgenodigd.

Neem deel

Ben jij de ambitieuze manager bij een FME-lidbedrijf en heb je interesse om in contact te komen met collega managers in de technologische industrie? Word dan lid van het FME-platform The Next Generation.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met FME,T (079) 353 12 92, E info@fme.nl, I www.fme.nl/next.

evenements uitnodiging
 evenements uitnodiging