Welkom

Beste deelnemer,

Met veel genoegen nodigen wij je uit voor de studiedag van het Clusius College op 20 oktober 2014. De studiedag wordt gehouden van 08.30 uur tot 16.30 uur. De plenaire opening vindt in het nieuwe Van der Valk hotel in Hoorn plaats. Voor deze speciale gelegenheid hebben wij Rob Baan bereid gevonden om de aftrap van deze dag te verzorgen. Rob Baan is bekend van 24Kitchen en eigenaar van Koppert Cress, een bedrijf in micro-groenten. Hij heeft een frisse en verhelderende blik op de voedingsmiddelenindustrie.

Het hotel is op loopafstand van de vestiging Hoorn. De workshoprondes zullen dan ook op de vestiging Hoorn plaatsvinden.

Bij aankomst bij het Van der Valk Hotel dien je je te melden bij de Clusius-ontvangstbalie voor het afhalen van je persoonlijke badge.

Wij adviseren je om gebruik te maken van het aangeboden busvervoer om parkeerproblemen te voorkomen. Indien je met eigen auto komt, kun je de reiskosten niet declareren. Je kunt de auto niet de hele dag bij Van der Valk parkeren of in de naastgelegen woonwijk. Daarom adviseren we je om in de buurt van de vestiging te parkeren, op de Blauwe Berg zelf of aan de overkant van het kruispunt bij het winkelcentrum Hof van Hoorn.

Vanaf de vestiging Hoorn is Van der Valk zeer goed lopend te bereiken (5 minuten). Leerlingen wijzen de weg vanaf de vestiging.

De vestiging Hoorn is een rookvrije school. Dat houdt in dat er ook op deze studiedag op het hele terrein (en voor de poort) niet gerookt mag worden.

Het dagprogramma vind je onder de knop “programma”.

Informatie over de workshops vind je onder de knop “documenten”.

Je kunt je inschrijven door op de knop “aanmelden” te klikken. Je wordt automatisch naar het inschrijfformulier gebracht. Als je niet deelneemt aan de studiedag moet je je op deze plaats ook afmelden. Bij alle workshops geldt een maximum aantal deelnemers. Het systeem houdt het aantal aanmeldingen bij. Indien een workshop vol is krijg je direct een melding en wordt je verzocht een andere workshop te kiezen.

Vanaf 8 september 2014 tot en met 14 september 2014 heb je de tijd om je in te schrijven.

Met vriendelijke groet,

Rob Dekker
Paulien Heuberger
Pieter Klok
Leontien Loos
Frank Mol
Els Welbedacht

bijeenkomst organiseren
 bijeenkomst organiseren