Congres CNV Dienstenbond 2014

Congres CNV Dienstenbond 2014

Welkom

congreslogo2014-250px.jpg
Mensen wisselen steeds vaker van baan en moeten langer doorwerken. Voortdurende scholing is van belang. Want de competenties en kennis van vandaag, zijn niet automatisch de vereisten van morgen. De vraag ‘Hoe blijf ik zo lang mogelijk gezond, goed geschoold en met plezier mijn werk doen?’ dringt zich aan iedereen op.

Werknemers en werkgevers dragen daarbij een belangrijke verantwoordelijkheid. Ook CNV Dienstenbond spant zich in om mensen duurzaam aan het werk te helpen en te houden. Dat doen we onder andere met ons loopbaanadviesbureau KANS dat dit jaar 15 jaar bestaat.

In het Sociaal Akkoord is overeengekomen dat vakbonden een nog belangrijker rol krijgen om mensen van werk naar werk te begeleiden. Werkgevers wordt gevraagd veel meer te investeren in de loopbaankansen van hun personeel. Hoe vullen deze partijen hun rol in en waar moet die verbeteren?

Hierover organiseert CNV Dienstenbond op 20 juni het congres ‘Kansen in loopbaan’. Centraal staat een onderzoek onder werknemers naar de wensen en behoeften op het gebied van loopbaan en ontwikkeling. Het programma wordt ingevuld met spraakmakende gasten en sprekers en een sprankelend debat onder leiding van Mirella van Markus met alle ruimte voor uw eigen inbreng.

deelnameregistratie
 deelnameregistratie